29042013 maanantai: selekää yms.

Hyvää iltaa vaan taas jälleen. Niin se vierähti uusi viikko käyntiin. Jaa, jää vähän tyngäksi tämä, mutta ei haittaa. Tosin tuo vappu nyt ei varsinaisesti muo liikuta mitenkään. Yleinen ryyppyjuhlahan tuo tuntuu olevan, joten ei sinällään siis kosketa muo. Vietetään tytön kanssa vappua ihan kahden :) jee. Meillä on ihan omat suunnitelmat :)

Tää tiivistää hyvin meikäläisenkin ajatuksen tuosta tulevasta kansanjuhlasta :/
Onpas epäinhimillisen näköinen lihaksisto :D Toivottavasti omanikin räjähti jälleen tänään epäinhimilliseen kasvuun. Ainakin hauikset meni niin pumppiin että morjens :)

TÄNÄÄN: Jumpattiin sitten selkää, takaolkapäitä, hauiksia ja vatsoja. Siinähän sitä sai taas hyvin ajan kulumaan, kun neiti oli kuvaamataidon kerhossa. Ei tule äidilläkään aika pitkäksi kun hikoilee salilla. Olin duunin jälkeen jotenkin tosi sippi ja taisinpa vetästä pienet päikkäritkin tässä soffalla. Pikku emäntä komensi mut laittamaan ruokaa vähän viiden jälkeen :) On se hyvä että joku huolehtii ;) heh.

Tänään alkoi pitkien sarjojen kierto. Eli toistot 20-30 :o Kyllä siinä saapi lihakset hyvään pumppiin. Niin myös tänään.

– puolikas mave
– ylätalja
– t-kulmasoutu
– alatalja kapee
– takaolkapäät taljassa

– hk taljassa
– hk vinopenkissä kp ja tangolla

– vatsarutistukset

Sittenhän tulikin jo kiire saunan ja suihkun kautta hakemaan pikku emäntää. Tässä ois vähän vielä näperrettävää myös tälle illalle, sillä olemme päättäneet, mummin sponsoroimana, järjestää pikkuneidille hieman (ai vähän!) myöhästyneet syntymäpäivät Huimalassa. Jaa miksikö vasta nyt kemutetaan. No siksi, että neiti on syntynyt jouluna, silloin on hankala saada kavereita kylään ja nyt on neidillä sitten nimipäivät, niin näin olemme toimineet joskus aikaisemminkin :) Joten jos tästä vaikka menis niitä kutsuja näpertelemään. Mukavaa iltaa ja alkanutta viikkoa kaikille. Jumppaillaan!

3 vastausta artikkeliin ”29042013 maanantai: selekää yms.”

    • Kyllä annan ;) ei pelkoo ettenkö antais. Vaikka tänäänkin oli jotenkin niin maanantai fiilis taas, väsynyt ja flegu duunin jälkeen, niin pienien tirsojen ja välipalan jälkeen kyllä taas raudan heiluttelu maistui. Kummasti sitä vaan jaksaa kun vauhtiin pääsee. Ei pidä jäädä soffalle makaa :D

Kommentointi on suljettu.