29072010 torstai; jalka-ja vatsatreeni

Huhhahhei. Tänään on rikottu lämpöennätyksiä jossainpäin Suomea. Mun mielestä tänään on ollut viileämpää kuin esim. eilen, mutta puolisko tiesi väittää, että se johtuu Venäjältä tulleista savupilvistä. Nih, no joo…ihan sama, ei muo haittaa että on vähän viileämpää.

Eilinen treeni tuntuu vähän hauiksissa ja olkapäissä, hyvä! Tänään oli vuorossa sitten jalat ja vatsa. Se meni kutakuinkin sitten näin:

-lämmittely crossilla 10min.
-pohjeprässi 55kg x 15 x 3
-reiden ojennus 60-65kg x 12-15 x3
-reiden koukistus 42,5kg x 15 x 3
-vatsarutistus 45kg x 15 x 3
-jalan ojennus taakse (pakarat) 35-40kg x 15 x 3
-kylkirutistus ”kelkassa” op. + 5kg x 15 x 3
-jalkaprässi maaten 95 kg x 15 x 3
-jäähdyttely crossilla 20min.

Eiköhän se ollut siinä. Kaikki muu tuntui kevyeltä ja mukavalta (tuntui tietysti) mutta reiden ojennuksessa oli pienoista väännön tuntua tänään, samaten pohjeprässissä aina ihan viimeiset 3 toistoa tuntui väkinäisiltä, mutta meni kyllä. Hiki lensi, ai että! Ihan jees treeni. Jäi sellainen olo, että lisääkin ois mennyt! Hyvä vai huono, tiedä häntä. Huomenna vuorossa jälleen kädet ja selkä, jei!

Duunissa oli vilkas päivä, kerrankin, pitkästä aikaa! Pääsi ihan leikkuriinkin asti, wow! Huomenna onkin ruoat talon puolesta, nam! Tilaamme kiinalaista, sopii hyvin mulle!

Duunin jälkeen kävin lenkittää koirat. Mentiin taas lammelle uimaan. Melkein uin minäkin, kun whippet neiti roiskutti vettä niin, että olin aivan läpi märkä :) Hauskaahan meillä oli, nelistään ;) Mun pienet karvakuonot!

Vkonloppu ollaankin anopin rotikan vahtina. Pidämme vissiin sitten majaa tuolla lammen toisella puolen :) Jei. Ihan kuin mökille menisi. Tiedossa siis grillailua, varmaan saunomista, pihatöitä, ainakin nurtsi pitäs leikata… Semmosta. Meillä on sitten dogeja siellä vähän enemmänkin ;) jei.

No mutta siinä tämän päivän kuulumiset ja treenit. Jatketaan!