29112011 tiistai; kyykkypäivä

Tittidii, iltavuoro on ohitte :) Kotona ollaan. Töissä meni kivasti, ei ollut kiire eikä mikään paniikki. Oli kyllä vähän jännittävää kun pieneltä pupulta oli pieni jalka murtunut :o voi sentään, toivottavasti se paranee pian :)

Ennen iltavuoroa hilasin taas hanurini salille. Miksipä ei, vaikka tuli nukuttua aika pitkään :) Se on kyllä jännä, miten voi olla niin koukussa johonkin hommaan. Ei pysty olee poissakaan, joutuu melkein pakottaa itsensä lepopäiviin. :D

Tänään oli kyykkypäivä. Oli tosi jees kyykkäillä salilla, kun siellä ei ollut juuri ketään muita. Ei sinällään, että muo juurikaan haittaisi muiden läsnäolo, mut kiva tehdä rauhassa, kun ei oo sellainen olo, että joku muu odottelisi pääsyään siihen kyykkymestalle. Voi kun tuo meidän sali laajentais nyt pian, että saataisiin enemmän tilaa :)

Tein aika perusteellista kyykkytreeniä tänään. Itse asiassa, oli oikeastaan aika hauskaa, kun yksi englantia puhuva mies tuli juttelee ja antaa kyykkäysvinkkejä :) Sinällään ei ollut yllätys, että hän ei ollut suomalainen, eihän me jurot suomalaiset koskaan puututa toisten asioihin. Sellaisia me ollaan :D Itsekin tulee joskus kateltua, kun joku tekee tosi väärin jotain, tai ainakin kehnosti tms. niin tekisi mieli mennä neuvomaan, mutta ei sitä koskaan tule kuitenkaan tehtyä. Mä en ainakaan loukkaannu jos joku tulee neuvomaan tai antamaan vinkkejä. Silleenhän sitä opitaan :)

Kyykkäyksen jälkeen tein vielä vähän haukkatreeniä ja sitten crossin kautta saunaan ja töihin :) Nyt tässä koti soffalla ja kohta peiton alle, jotta jaksan taas aamulla nousta ja lähteä töihin :)