30032012 perjantai: rinta-ojentaja

No niin olen laiskotellut blogipäivityksissäni. Mutta se ei sano sitä että oisin maanut laakereillani, hittolainen, sellaista haipakkaa taas pitänyt, että morjens.

No tänään menin suoraan duunista sitten salille jälleen kerran, huhhuh. Duunipäivä oli taas nimittäin hyvin lennokas :o Oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita, muun muossa sain kopata duunikaverini leikkaussalissa kun hän pyörtyi :o onneksi ehdin nappaamaan hänet kiinni, siinä oiskin ollut jännät paikat jos hän ois kaatua pötkähtänyt siitä, ois vetänyt mennessään leikkausliinat ja instrumentit. Onneksi hän tajusi sanoa ajoissa että nyt vähän heikottaa… ja sit se oli menoa :o Huh.

Salilla treenasin tänään rinnan ja ojentajat. Meille on nyt tullut se keventävä dippi / leuanvetovehje sinne ja siinä dippasin oikein tunteella. Katotaan huutako ojentajat hoosiannaa huomenna. Pitää muistaa venytellä tänään myös.

Jeps, mutta koska olen laiska, niin en jaksa enempää jauhaa. Voisin mennä kaupasta hakee hiusvärin ja laittaa taas mustaa lisää, vaikka mulle kyl jo sanottiin, että mitä kohtaa mä tässä värjään, nyt kun on toinen puoli melkein kaljukin ;) hih, no mut kato, omaan silmään sattuu pienikin tyvikasvu :D

Yksi vastaus artikkeliin ”30032012 perjantai: rinta-ojentaja”

Kommentointi on suljettu.