Uhhuhhu, superenerginen olo heti aamusta. Mistähän nyt tuulee? :D No spekuloin, että eilinen suht löysä työpäivä mahdollisti sen, etten nukkunut kuola poskella soffalla eilistä iltaa, vaan painelin tosiaan salille. Nyt on hitsin mukavasti lihakset kipeet, yläkropasta varsinkin, niinkuin tarkoitus olikin :) Kohta taas reppu selkään, fillari alle ja salille. Aurinko paistaa, joten mikäs tässä fillaroidessa.

Mä heräsin tänään joskus yhdeksän jälkeen, whaaaat, lauantaina????? Sitten heti kun sängystä ylös pääsin tursusin energiaa ihan yli äyräiden. Koiratkin joutuivat ”kärsimään” tästä ylitsevuotavasta touhustamisen ilosta. Mä nimittäin aloitin aamuni harjaamalla kummankin dogin hampaat, siivosin Manu kissan huussin, imuroin, kävin suihkussa ja lähdin koirien kanssa suht reippaalle aamukävelylle. Samassa yhteydessä kampasin mun ison ukon turkin ja voi että ukosta tuli taas niin kaunis :) ah tossa elukassa kyllä silmä lepää, muunkin kuin omistajan, sillä tälläkin lenkillä kaksikin eri ihmistä ihasteli mun kookasta koiraani :) <3 Ylpeä emäntä, kulkee aina rintarottingilla koiralenkeillä ;)

Jaa mutta lätinät sikseen. Nyt on kaffet ja puurot nautittu, joten hilaan hanurini kohti kuntosalia. Voi kun siellä olisi yhtä hiljaista kuin eilen illalla. Mahtavuutta kun saa ihan rauhassa ähertää ;) Kuulemisiin!