Aaaaaw

Nyt on terkalla käyty ja äidillisiä velvollisuuksia suoritettu. Sairauslomapäivät pitää aina tehokkaasti käyttää juoksevien asioiden ja rästihommien hoitoon. Tänäänkin olen saanut hoidettua muutamankin mieltä painaneen rästihomman pois alta, onneksi. Eli nyt on sitten saikkua torstaihin asti, eli jos vointi sallii, perjantaina mennään sit kärppänä iltavuoroon :) uu jee.

Terkkareissulla palkitsin itseni (niin mistä? :D) käymällä Myyrmannissa kahvilla ja jäätelöllä. Tykkään käydä kahviloissa :) Niissä on sitä tiettyä tunnelmaa. Olihan sitä käytävä sitten ruokakaupassakin… huuuh, ja ruokaa pitäisi alkaa tekemään. Itelläni ei ole yhtään nälkä, eli edelleenkään ei tee _ruokaa_ mieli. Ehkä imeskelen ostamiani viinirypäleitä, jos tulee nälkä… tai jotain.

Niska on sairaan kipee, hyvä kun pystyy päätä kääntämään. Kurkku on karhea ja kipee. Ääni pettää, muutenkin puhe on sellainen puuroinen, yöks. Väsyttää. Päivällä nukuin jo tuossa sohvallakin. Eilen illalla nukahdin sohvalle ja heräsin puolen yön aikaan siitä ja siirryin sänkyyn. Päänsärky on jatkuvaa, joten ehkä menen tekemään yhden Panadolhotshotin :D itselleni, tähän asti olen kärvistellyt tämän päivän ilman mitään droppeja. Pyykkikoneen voisi laittaa päälle… ja ja ja ja ja… Kynttilöitä, juh niitä pitää sytytellä.

Duunikaveriltakin tuli jo tekstaria kun olen kipee… ne on niin kultaisia… :) Mulla on mahti työkaverit, ihan parhaista parhaimpia :) Me like!

Ja jottahan saikku ei mene ihan maatessa, kuten ei ole mennytkään… mutta tavallista rauhallisemmin kuitenkin, varasin itselleni huomiseksi kampaajan. Juh, en koe, että tämä räkis estäisi muo istumasta noin puolta tuntia aloillani kampaajan käsittelyssä. Joo, tiedän, että on niitäkin joilla on sellainen kanta sairauslomiin, että silloin ollaan _kotona_ ja maataan sängyssä ja on suorastaan synti näyttää naamaansa ulkona, tahi jossain kaupassa tms. Riippuu mun mielestä sairaudesta ja sen vakavuudesta. No joku vois tykätä, että jos voi mennä kampaajalle, voi ihan hyvin mennä sitten töihinkin, mutta mun työ on kyllä sen verran fyysistä ja vauhdikasta, että on siinä nyt vissi ero kuitenkin. Mutta joo… saa olla eri mieltä ;)

Jepulis, mut nyt menen tekemään typykälle ruokaa :) Palaan astialle…