Biksuja, reenii ja kaikkee kivaa!

No niin, hyvää iltaa jälleen. Viikko se sitten sujahti jälleen hujauksessa :o ohhoh. Joskus sitä miettii, että mihin tämä aika oikein karkailee???? No touhutessa aika menee nopeasti.

Tänään ilahdutin itseäni tyttöni itse omin kätösin tekemällä mehiläisvahakynttilällä :)

EILENHÄN mulla oli ohjelmaa ihan taas omiksi tarpeiksi. Mulla oli lääkäri aamusta Myyrmäessä ja sitten oli sovittu biksunsuunnittelutreffit Leppävaaraan kello kolmeksi. No mitä tekee bodari? Reppu pakataan tietty tarvittavin kamoin, tai ainakin melkein tarvittavin :D

Päädyin sitten treenaamaan Myyrmäen uimahallin salille :o Eihän se ollut hinnalla pilattu, ei todellakaan. Reissu maksoi peräti 6,50 € ja siitä viisi euroa maksoin kulttuurisetelillä ;)

No selityskin halvahkolle hinnalle selvisi. Eihän sali ja sen puitteet olleet todellakaan mitään a-luokkaa :D Mutta kyllähän siellä hyvän ETUREISITREENIN vetäsi mennen tullen. Eniten salilla näytti olevan eläkeläisiä :) mutta kyllä kait siellä tosissaan treenattiin, sillä hiki ainakin haisi siihen malliin ;)

Päivällinen on katettu ;) Nam nam!

ETUREISITREENI EILEN

– prässi
– reiden ojennus
– kyykky smithissä
– bulgarialainen smithissä
– reiden ojennus jalka kerrallaan HURrissa

Siinähän se setti taisi sitten ollakin :) ”Lyhyestä” virsi kaunis ;)

Kyllä taisin olla aika ”friikki” tuolla salilla. Melkein pystyin tuntemaan silmät selässäni kun treenasin :D Pukuhuoneessa vanhemmat rouvashenkilöt intoutuivat keskustelemaan äänekkäästi kehonmuokkauksesta kirurgisesti jne. ;) Mutta hauskaa mulla oli :) En mä nyt tiiä, voisin mä mennä uudemmankin kerran. Samaan hintaan ois päässyt uimaankin ja saunomaankin jos niin olisin halunnut, mutta nyt ei aikataulut antaneet periksi.

Kokkailua! Valmistumassa huomisen päivän eväät.  Tiedän jo nyt, että huomisesta tulee hektinen, sillä meitsillä on aamuvuoro, sieltä pitää paahtaa suoraan kotiin ja lähteä saattelemaan emäntää kuviskerhoon. Sieltä sitten salille ;) Niin, siinähän se perjantai sitten olikin. Vähentääkseni arkistressiä, teen aina safkat valmiiksi. Helppoa!

Olen muutenkin huomannut, että nyt dieetillä viihdyn erityisen hyvin keittiössä. Musta on ihana laittaa ruokaa. Tää on kerta kaikkisen uusi piirre mussa :D Mähän en ole koskaan ollut mikään ruoalla hifistelijä, eikä näitä mun pöperöitä nyt kovin hifistelyksi voi sanoa tälläkään hetkellä, mutta nautin siitä todella! Sitä paitsi, mun mielikuvitus on selkeesti petraantunut, kun käytettävissä on vain tietyt raaka-aineet. Esimerkiksi tänään kaupasta tarttui mukaan rommiesanssi ;) Hih!

EILISEN TREENIN jälkeen huomasinkin, että alkoi tulemaan piakkoin hoppu sinne Lepuskiin. Juu, alustavan suunnitelman mukaan, mun piti mennä kodin kautta, mutta ajattelin säästää hermojani ja päädyin siihen, että menen suoraan Myrtsistä Lepuskiin.

Matkaan tuli siinä vaiheessa pari muuttujaa. Ensinäkin kun kävin sallilla suihkussa, huomasin, ettei mulla ollut matkassa ollenkaan ”rintiskoita” eli mun tapauksessa treenitoppia. Noooh, tällä varustuksella ei sellaisia enää tarviikkaan, joten ei se mitään. Mut eipä mulla ollut mukana deodoranttiakaan :o uuups. Sen lisäksi mulla ei ollut lounastakaan, vielä isompi uuups. Olinhan siis ajatellut mennä kodin kautta ja eväät olivat siellä. No mutta mitäs tuo haittaa. Myyrmannista löytyy kaikki tarpeellinen ;) 

Soijasuikaleiden valmistelua huomista varten ;)

Suuntasin siis Myyrmanniin. Mähän muistan grammalleen ulkoota, mitä mun ruokalistaan kuuluu, joten se ei ole ongelma. Ongelma oli ehkä ennemminkin se, että joku saattoi luulla muo suorastaan pakko-oireiseksi kaupassa kun puntaroin tomaatteja yksi kerrallaan ja hain niin kauan kuin sain tasan 150g painoksi :D Seuraava jännä kohtaaminen oli palvelutiskillä, kun kyselin, että onko ihan puhdasta perunaa tai riisiä :D No ei kuulema ollut, mutta onneksi setä oli ystävällinen ja esitteli mulle heidän salaattibuffetin :) Sellaista en ollutkaan ennen nähnyt hei! Siitä sai ottaa sitä mitä tahtoi ja niin paljon kuin halusi. No minähän sielläkin sitten leikin puntarilla ;) Pohaksi salaattia ja kurkkua (sitähän saan syödä vapaasti), tacomaustettua kanaa (ja taas punnittiin tarkasti) ja riisiä (ja taas punnittiin tarkasti). Voihan tietty olla, että joku luuli muo sekä pakko-oireiseksi, että rahapulaiseksi :D hih. No ehkä kumpikin pitää kutinsa jossain määrin ;)

Olihan sitä piipahdettava myös Stadiumissa. Itse asiassa, tällä kertaa menin sinne ihan tytön asioilla niin sanotusti. Halusin ostaa hänelle kunnon talvirukkaset, nyt kun tänne eteläänkin tämä talvi sitten tuli oikein kunnolla :D Ostin sitten kyllä itsellenikin ne kunnon hanskat pyöräilyä varten. Ei pitäs näpit nyt jäätyä :)

Soijasuikaleet ovat siirtyneet pannulle paistettavaksi ja maustettavaksi. Hyvää tulee!

Ja sainhan mä  sen deodorantinkin hankittua. Sitä sitten suihkimaan kainaloihin missäs muualla kuin Myyrmannissa :D Hei hätä ei lue lakia ;)

Evästelin siinä sitten Myyrmannin kävelykadulla ja join kahvia odotellessani lähtevää junaa. Kyllähän sitä kaikenlaista kulkijaa ehti taasen nähdä. Kylmyys ajaa laitapuolenkulkijatkin kauppakeskuksiin notkumaan :o 

Jo alkaa olemaan ruoat lajiteltuina omiin purnukoihinsa. Tähän on totuttu :)

Sitten junalla Leppävaaraan. Kyllä mä oon oikein ekspertti suunnistamisessa :D Ei meinannut oikein aueta mulle missä sijaitsee Sokerilinnantie, mutta seisoinkin melkein vieressä :D Että näin. Ei siinä, perille löysin ja hei ajoissa :)

Kun sitten pääsimme asiaan ja sain mallikappaleita eteeni, niin mulle oli heti selvää, että mistä kankaasta haluan bikinieni tehtävän. Ei epäilystäkään :) Sitten soviteltiin, mittailtiin ja mallailtiin. Ja nyt on sitten seuraava aika sovittu maaliskuun alkuun, jolloin saan omat biksuni sovitukseen. Sitten lähdetään tuunaamaan sitä koristelua :) Jei. Elämme jänniä aikoja. Niistä tulee NIIN mun näköset kyllä :) Olen innoissani, tietty ;)

Tässäpä vinkki viistoista niille jotka tätä eivät vielä ole keksineet / kokeilleet. Tarkkasilmäisimmät varmasti jo huomasivatkin, että suihkupullossa ei todellakaan ole sitä mitä kyljessä lukee. No ei ole ei, se aine on jo käytetty aikaa sitten. Pullon säästin ja laimensin sinne ihan rehellistä astianpesuainetta :) Kyllä toimii. Tiskauksessa niin kätevä! Jos on vain jokunen lautanen tms. tiskattavana, niin käsitiskillä menee. Myös pintojen pyyhkimiseen toimii ;) 
Jälkkäriksi todella hyvää teetä. Kannattaa ostaa ja maistaa :)

Että tällaisia kuulumisia tällä kertaa. Ja huom, huom, ei yhtään posekuvaa tällä kertaa ;) En vaan niin kehdannut ottaa kameraa eilen siellä uimahallin salilla esille. Silloin muo ois varmasti katsottu jo niin kieroon, että olisin ollut häpeissäni :D Hih. Ei vaan, mä päätin kunnioittaa senioreiden liikuntahetkeä, sillä mä uskon / tiedän, että he eivät välttämättä olisi ymmärtäneet kuvaamista kuntosalilla :) Eli näin. On mullakin tilannetajua hei :)

Mutta näissä tunnelmissa kohti kiireistä perjantaita ja siitä sitten viikonlopun viettoon. Ah. Ollaan kuulolla, treenataan ja syödään hyvin :)

HEI NY!