Dieetti, päivä 15.

Edelleen ruodussa mennään. Tänään venähti päivällinen klo 19.30 pintaan, kun oli pakko ehtiä salille treenaa ennen sitä ;) Ja koska myös emännällä on harrastuksia, niin oli hoidettava äidilliset velvollisuudet sen suhteen ennen salille lähtöä. Söinkin siis rahkan marjoilla juuri ennen töistä lähtöä, jottahan ei ehtinyt nälkä alkaa kurnii :)

Töissä TAAS tarjolla mm. neekerin pusuja. Juh… eli koettelemukset jatkuu. Minä kiltäydyin, tietysti. Mä sanoinkin meidän tohtorille, että tää on niinku jo ”kunnia-asia” eli kun olen tähän prokkikseen lähtenyt, en todellakaan aijo kusta sitä. En kehtaisi myöntää et noooooh, söin mä muutaman neekerin pusun tos eilen… ja no viikonloppuna maistoin vähän shipsejä ja söin viinirypäleitä :o No en todellakaan tekis sitä. Jos ja kun aijon olla tosissani tämän asian = treenamisen suhteen, niin ohan sitä nyt löydyttävä munaa noudattaa yhtä yksinkertaista ruokavaliota tismalleen! Huh. Olihan pakko sanoa.

Eli eli, ihan hyvin lähti nyt kolmas viikko käyntiin, jes. Ja tuloksia näkyy. Huh, oma kaventunut naama vaan näyttää jo hieman ehkä… silmiin pistävältä :D hih. Mut ei huono ei huono. Ei muo haittaa, ei todellakaan. Puoliskokin tarttui muo tänään kiinni ja sanoi, että anna mä nyt vähän ihailen sun työsi hedelmiä :DDDD heh, eli sekin tykkää… vaikka vähän oli sitä mieltä, että ei kauheesti tarttis enää lähtee rasvaa kropasta ;) mut no… kato… kyl se tykkää sit kuitenkin :)

Tiukka vääntö siis jatkuu edelleen ja innolla odotan mitä kolmas viikko tuo tullessaan. Yritys on kova ja periksi ei anneta tuumaakaan! Se on vissi se ;)

Kiitän ja kumarran.