Dieetti, päivä 24.

Ohhohhoijaa. Vähiin käy ennenkuin loppuu. Tosin olen kyllä ajatellut asian niin, että aijon jatkaa tätä tyyliä vielä edelleenkin tästä. Tosin jonkin sortin ”tankkaustauon” pidän ja haluan nyt todella toipua tästä hemmetin räkätaudistakin, jotta pääsen sit taas ihan täysii treenaa ;) Sitä odotellessa, innolla odotellessa. Sillä välin tyydyn vain selailemaan fitness aiheisia nettisivuja ym. kivaa :)

Lisäsin naamakirjani sivulle yhden kuntokuvistani, joka oli siis itse räpsäisty ja täälläkin julkaistu. En olisi uskonut, että se herättää niin paljon huomiota :D Tänään sain töissä kuulla enemmän kuin yhdeltä kommenttia mun hauiksesta, ihan hyväntahtoista, vaikkakin ehkä vähän ilkikurista. Eipä ollut ihme,että asia herätteli keskustelua hormoneista :o nii-in, kuinka yllättävää. Mutta okei, se oli kuitenkin sellaista hassuttelua ja vitsailua pääosin… enkä nyt usko kenenkään kuvittelevan, että MINÄ käyttäisin jotain dopingia :D tai suunnittelisin edes mitään sellaista :DDDDD voi pyhät pyssyt. Mutta tosiaan, hauskaksi sen jutun teki myös se, että aamu-uutisissa puhuttiin, että yhä useampi tosissaan treenaava ja urheileva suomalainen sortuu käyttämään dopingia saavuttaakseen tavoitteensa. Asia käsitteli sitä, kuinka usein lääkäreiltä jää huomaamatta, että vastaanotolle tulleen hyväkuntoisen ihmisen oireet voivat johtua ja johtuvatkin dopingin aiheuttamasta tilasta. Kuulema vaivat voivat tulla viiveellä, jopa pitkän ajan kuluttua siitä, kun varsinainen douppaus on lopetettu :o just… ei kuulosta hyvältä… ja voin sanoa, että jos LUOMUNA ei tähän kykene, niin sitten saa olla kuulkaas! No mut siis asian pointti nyt oli lähinnä siinä, etten osannut kuvitella, että tuo kyseinen kuva herättäisi niin paljon mielenkiintoa ja kummastusta ja kommentoimishalua ihan tutuissa ystävissä kuin vähän vähemmänkin tutuissa. Mut mikä tietysti ihan iloista, palaute on ollut vain positiivista, tai sit mä en tajua vittuilua rivien välistä :D Sekin on mahdollista. Oli miten oli, omapahan on asiani! (huom, kyseessä ei ollut mikään nakukuva tai ylipäätään ”paljastava” kuva :DDDD)

Semmosta. Tänään on tosiaan ollut vähän sellainen voimat vekka raajoista päivä. Kyllä tämä hiilareiden tiputtelu entisestään tuntuu kropassa ja varmasti myös tää hemmetin flunssa!!!! Murh. On sellainen olo tuolla kävellessä, että raajat raahaa perässä :D Hassu fiilis. Kuitenkaan ei ole mikään kiljuva nälkä tai heikotus olo :o Ihan ”uusi” olotila siinä määrin.

Huomenna sitten nostetaan kissa pöydälle ja mennään kehonkoostumusmittaukseen. En tiedä onko kyseessä sama laite kuin millä se viimeksi suoritettiin (mulle on tehty kaksi kertaa tuo ja kahdella eri laitteella ja tulokset ovat olleet kyllä toisistaan pikkeavia, vaikkakin aikaa noiden kahden testin välillä ei juurikaan ollut. Tämä herättää mun epäilyn siitä, voiko noihin ihan täysin edes luottaa?!?!?!?!? Mielipiteitä?????). Jeps, mutta no… sinne mennään nyt kuitenkin. Katotaan mitä kone mulle ehdottelee :D

Jeps. Mut ei kait siinä. Ulkona tuulee ja sataa vettä. Kupissa on kahvia… Olo on hyvä. Päivällinen täyttää maarua :) Mikäs tässä. Elämä… hymyilee :) ihan jees. Ei valittamista!

Yksi vastaus artikkeliin ”Dieetti, päivä 24.”

  • Varmaan kaikista luotettavimman tuloksen sais kun joka kerta mittaus tehtäis samalla laitteella. En kyl sen kummemmin tiedä kuinka luotettavia nuo laitteet on, niitä kait on niin erilaisia olemassa..

Kommentointi on suljettu.