Dieetti, päivät 20. ja 21.

Olenkohan mä pysynyt edes laskuissa :D En tiedä, mutta kutakuinkin tuolla mennään :) Ruodussa on pysytty ja vointi on hyvä. Lukuunottamatta, että eilen illalla ja tänään aamusta tuntui että nenänieluun on eksynyt kaktus. Hittolainen, mä en aijo taipua lentsun edessä. Tytöllähän se on ollut ja tietysti mekin annetaan aina iltasuukot ja aamulla suukot… ja pitkin päivää suukot :D joten ei se nyt mikään maailman ihme olisi, jos se tarttuisi. No ekstra annos C-vitamiinia aamulla (en tiedä sen tehosta, jotkut uskoo, jotkut ei, mutta ei kait siitä haittaakaan ole).

Nyt on siis lähdössä viimeinen viikko tätä dieettiä. Mä en varmaan pääse enää tän kuukauden jälkeen eroon tuosta puntarista :D Siitä on tullut nyt niin rutiinia, että käytän kaikki ruoka-ainekset puntarin kautta. No ei kait siinä, mitä siitä haittaakaan on, jos jatkan puntarointia, tiedänpähän ainakin kuinka paljon tulee ”mursuttua” päivän mittaan.

On myös taas silmiin pistäviä muutoksiakin näkyvillä, siis ainakin omaan silmään pistäviä :D heh. Eli olen kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka verisuonet (jonkun mielestä varmasti ällöttävää) näkyvät entistä selkeemmin ja suurempina :o tänäänkin salitreenin jälkeen saunasta tultuani kuivailin jalkojani, niin pisti silmään, että sääriluun päältä kulkee aikamoinen suoni :o eipä ole ennen kaveri pistänyt silmään, kait se siinä aina on kuitenkin ollut :D No kaiketi se johtuu siitä, että rasvaa on palanut niidenkin päältä?!?!?!?!? Ja tietysti armottomasta pumpista ;) juu juu, tietysti, siitähän hyvinkin.

Mutta, näillä siis mennään edelleen. En ole edes vielä kyllästynyt tähän ruokavalioon, tuolla foorumilla jokunen ainakin huutelee, että ei enää koskaan tämän jälkeen syö rahkaa tms. Mun mielestä toi rahka on ehkä parasta tässä dieetissä :D Eikä muistakaan raaka-aineista voi valittaa. Sitä paitsi, mausteet on keksitty ;) wink wink niille jotka tykkäävät, ettei mikään maistu miltään tai maistuu kauheelle :o Uskoisin, että jatkanen tästäkin eteenpäin, siis viikon kuluttua, ruokailua tällä tavalla. Tosiaan pikkasen voisi lisätä jotain, ettei nyt aivan kuihdu :o esim. aamupalan ja lounaan välille pieni välipala, niinkuin mulla on ennen tätäkin ollut. Katsotaan. Vielä en ole ihan varma miten tästä jatkan… siis mitkä on suunnitelmat noin muuten. Let´s see. Pylleröimään en ainakaan ryhdy, sehän selvä!

Semmosta. Nyt onkin lounas vedetty napaan treenin jälkeen. Likkakin kävi ihan omasta aloitteesta päivälevolle, joten kait sitä vois itekin vetästä hetkeksi raajat suoraks. Kuulemiin!