Hohhoijakkaa…

…se on sitten maanantai jälleen. Voin kertoa ja todella voin sanoa, että tämä aamu oli vaikein sitten moneen moneen kuukauteen. En edes muista koska olisi ollut näin hiton vaikea herätä aamulla. Sen lisäksi olin henkisesti jotenkin tosi sippi, aivan kuitti. Oli jo valmiiksi kauhea kiukku ja ahdistus kun heräsin. Tiedän, että se johtuu juhannuksen vietosta, siis siitä yhdestä illasta, perjantai illasta, mutta kun minä en ole sellainen tyyppi joka bilettäisi usein, niin yksikin kerta on sitten vähän niinkuin liikaa. Olen vain huomannut, että alko vaikuttaa suoraan mun mielialaan…ja ehkä vähän viiveelläkin. Sit kun on väsynyt ja jonkin sortin morkkis, niin siinä se, soppa on valmis. Olin kertakaikkisen kiukkunen, väsynyt ja vittuuntunut kun aamulla kampesin ylös sängystä. Oli sellainen olo, että tämä ei ole todellellista. Mä en jaksa, muo ei kiinnosta…ei huvita…mä _en halua_! Tällaista koen kuitenkin tooooooooodella harvoin. En tosiaan muista koska viimeksi. No onneksi moinen ahdistus ja vitutus helpotti päivän mittaan, itse asiassa aika pian kun pääsin töihin ja taas niinkuin normaali arki ja kuviot oli käynnissä, niin suuri suuri kivi tuntui vierähtävän harteilta. Mulle sopii arkinen aherrus. Tietyt rutiinit on pysyttävä elämässä, silloin mä voin hyvin.

Iltapäivällä sitten tulinkin suoraan hakemaan puoliskoa tästä kotosalta, haimme tytön, kävimme hänen luonaan ja suuntasimme salille treenaa. Oikeesti, on paljon inspiroivampaa kun on kaveri mukana. Vaikka eihän me siellä notkuta turisemassa ja hinkkaamassa toisiamme, vaan kummatkin tekee omaa sarjaansa ihan tosissaan ja aina välillä vaihdetaan muutama sana lennossa tms. Oli hyvä treeni. Vähän vielä juhannusväsymys tuntui tietynlaisena ”kankeutena” mutta ihan kivasti irtosi. Vaakasoutua sain tehtyä 40 kilolla, ylätaljaan sain laitettua nyt 50kg. Jalkaprässi taasen sen 120kg. Ai juu ja ojentajat taljassa 40kg. Kokeilin myös hauiskääntöä salin GT laitteessa ja siinä taisin laittaa…painoa… ööö… mitähän se oli 12,5kg, jos oikein muistan…hmm.. en ole ihan varma. Täytyy tarkistaa huomenna… vai oliko se 17,5 kg…hih pieni ero…mut kun se oli ihan sellainen kokeilu, joten en ottanut sitä niin ”tosissani”. Voisin huomen tsekkaa miten se nyt menikään. Meillä olisi tarkoitus mennä aamupäivällä taas salille. Mulla _pitäisi_ olla iltavuoro, tuli kauhea fiilis, että olikohan varmasti sittenkään…apua. No toivottavasti on. Pikkuemäntä lähtee mummin kanssa moikkaamaan sukulaisia Lohjan suuntaan. Mikäs siinä.

Autoilu on saatanan kallista. Ihan oikeesti vitutti maksaa autolainaa ym. kuluja liittyen autooni tänään, helvetti, mulla meni siihen noin 700 euroa!!!!???? OMG. Vittu kyllä kelasin, että nyt myyn koko kotteron helvettiin, mutta…mä tartten auton, ei mun töissä käyminen onnistu ilman autoa. Kele! Mut siis voiko autoilu oikeesti olla noin saatanan kallista lystiä, voi se olla kun asutaan Suomessa, jei! Just maksoin vakuutuksia yli parillasadalla viime kuussa… mitä vittua, mulla menee melkoinen omaisuus tohon hommaan. Just… en ajattele sitä enää enempää…menee hermo vain. Helvetti.

Tänään on maha reistannut. Mulle tuli niin järkyttävä vatsakipu kun lähdettiin salilta kotiin. Onneksi kerkisin himaan asti. Nii-in, sen siitä saa kun lipeää kaidalta polulta. Olen aivan varma, että kaiken takana on vkonlopun ”epäterveellinen” ruokailu, eli pienimuotoinen herkuttelu. Nyt kun olen tässä useamman kuukauden ajan totuttanut ruoansulatukseni vähärasvaiseen ruokaan, niin totta helvetissä se menee ihan sekaisin, kun sinne tungetaan jotain täyttä potaskaa! Ju ei tungeta enää… eih. Tuli hyvä muistutus siitä tänään. Vaikka siis tänään olen pysynyt jo ihan ”kuivilla” eli en ole syönyt mitään typerää, mutta pienellä viiveellä tuli sitten eilinen mupeltaminen. Yöh. Ei tee mitään mieli tällä hetkellä. Hetken nimittäin salilta kotiin tultaessa en tiennyt, kummasta päästä lentää ensin… olo oli aika karsee, yh. No nyt alkaa helpottaa, mutta ohan kellokin jo kohta puolilla öin, jei.

Nyt mä suihkin mennä iltapesulle, saunassa tosin tuli jo käytyä salilla, joten ei tartte kuin hampaat pestä ja nassua putsailla. Sitten kait peiton alle. Tuolla näyttäisi olevan pokeri peli vielä pahasti kesken. Noooh, kuulema jos voittoa tulee, niin pääsen Tallinnaan kylpylähotelliin… no siis peukut pystyyn sitten :)