Hop Hop HopLop

Terveisemme HopLopista. Olen todella tyytyväinen tuohon Vantaanportin HopLopiin. Se on suhteellisen iso mesta, ei se tosin koollaan kilpaile Huimalan kanssa, mutta siellä on kyllä ihan kaikki tarvittava! Kyllä siellä tuommonen kuusivuotias sai aikaansa kulutettua kolmatta tuntia :O Ihan fiksusti teimme, kun kävimme hakemassa vähän eväitä kaupasta. Ainakin musta oli mukava istua, lukea kirjaa ja syödä omat välipalat! Tyttö mennä viiletti sellaisella tohinalla paikasta toiseen, että posket punotti ja hiki valu :) Aika lämmin siellä kyllä olikin. Ehkä vähän ilmanvaihdossa olisi voinut petrata, mutta muuten oikein siisti ja mukava paikka. Suosittelen!

Itse en päässyt laskemaan niitä liukkareita, koska siellä oli sellainen sääntö, että leikkipaikoilla oli oltava sukat jalassa :O No eihän mulla mitään sukkia tietenkään ollut. Tytöllä oli sukkahousut, hyvä! Olisi sieltä saanut ostaa sukkia, mutta en nyt katsonut tarpeelliseksi ostaa sukkia liukumäen vuoksi :D

Sain olla taas ylpeä omasta jälkikasvustani :) Seurasin muutaman perheen menoa sivusilmällä. Hitsiläinen, melkein ois tehnyt mieli mennä itse sanomaan, että nyt jotain rotia tuohon touhuun. Siellä yksikin pikkutyttö karjui kuin leijona pöydässä, että _hän haluaa jäätelön_! Siis ei mitään huutoa, vaan karjuntaa! Isä siinä yritti hyssytellä, huonolla menestyksellä. Samaa aikaan toinen tyttö läpsi isäänsä kahvilajonossa! :O Mä en ikinä, en ikinä sallisi tuollaista käytöstä omalta lapseltani! Jos tilanne menisi tuommoiseksi (mitä se ei mene!) silloin lähdettäisiin hippulat vinkuen kotia kohden. Ja mikä olisi aivan varmaa, tuommosen huudon ja kiukuttelun säestämänä, sitä hiton jäätelöä ei ainakaan tippuisi, mutta mitä teki perheen isukki, hänhän kävi ostamassa sen jäätelön. Juuri näin, hyvä vanhemmat! Että semmosta siellä. Kyllähän tommosessa tilassa desipelit nousee, sehän on selvä, mutta että siellä vielä karjutaan kuin villipedot, niin ei hyvä!

Muutenhan meillä meni oikein mainiosti. Oli viihtyisää ja minä sain alkuun Remekseni :) Jes! Kesälomalukemista!

Kun oltiin se kolmatta tuntia pelmuttu siellä, lähinnä siis tyttö :D niin suuntasimme kotia kohden. Nyt on ruoka työn alla. Tänään syödään spaghettia :) Käytiin kotimatkalla Tarjoustalossa. Löysin sielät tytölle kivat legginsit ja teepaita / kapri yhdistemän! Tuo setti maksoi jopa 2 euroa :O oho! Heh. Itselleni shoppasin mustan hiusvärin, kuinka yllättävää, pitää värjätä tyvi. Sitten matkaan tarttui Rimmelin väritön Top Coat lakka :) jei! Tytölle ostin punaisen huulikiillon. Hän niin sitä toivoi :) Voi pientä. Hän oli niiiiiiin tohkeissaan omasta, hienosta huulikiillostaan jossa roikkuu kunnon bling bling sydän :) Wow!

Tämmönen reissu! Loma on lähtenyt tohinalla käyntiin siis :) Kivaa on ollut!