Huh!


No ja taas aurinko porottaa niin että hiki lentää :O Mutta siitä huolimatta aijon suunnata salille, tänäänkin ;) Tulin vain nopeesti kääntyy himassa. Koirat lenkille ja pari lasia piimää tuohon alle. Koirien kanssa ei ikävä kyllä näillä helteillä voi oikein kunnolla lenkkeillä. Liian kuuma… hö. Itseäni voin rääkätä lenkkeilemällä noilla helteillä, mutta koiria en viitsi. Epäinhimillistä. Jos ne olisikin kovia uimareita, veisin niitä rannalle, mutta ei niistä oikein kukaan ole innostunut siitä puuhasta.

Töissä oli jälleen hauska päivä. Rauhallinen, mutta täynnä naurua :D Ai että! Kyllä niinkuin ihan oikeesti työpaikan vaihdos kannatti. Ei siinä, että edellisessäkään mitään vikaa olisi ollut, mutta nykyisessä on huippuhauskaa :D Jei!

Jaa mutta pidemmittä puheitta, treenikassin pakkaukseen. Ihme ettei ole ollenkaan ees paikat kipeet eilisestä…tai no siis silleen tuntee että on tehnyt, mut ei mitään ihmeellistä. Varmaan se vaikutti, kun tuli tehtyä se puolen tunnin crossing lämppäys siihen alle, tai tiedä häntä. Tänään lisää kyytiä. Katotaan irtooko yhtä hyvin kuin eilen, voi olla pientä väsymystä lihaksissa. Let´s see, lähden ottamaan asiasta selvää ja perästä kuuluu :)