Hyvä päivä!

Nonnih, ensinäkin a) duunissa oli hyvä päivä ja b) salillakin homma kulki :) Jei. Ei kait sitä sitten muuta voi arkipäivältä vaatiakaan.

Suhteellisen kivuttomasti sujui myös pienet kotityöt ja yllättävän paljon sain aikaiseksi pienessä ajassa. Olen nyt muutenkin pyrkinyt olla ottamatta turhaa stressiä asioista. Yritys on ainakin hyvä kymmenen. Aina ei tietenkään voi vaan sivuuttaa arkisia ongelmia, ne on toisinaan kohdattava ja niistä on päästävä yli. Elämäähän tämä on :/ ei kait siihen voi muuta sanoa. On päiviä kun tuntuu, et mikään ei oikein onnistu, autosa on bensa loppu, jääkaappi ammottaa lähes tyhjyyttä, rahat on loppu ja samalle päivälle pitäs ympätä duuni, treeni, vanhempainilta ja ehkä vielä koiran trimmauskin. Ai niin lääkäriinkin oli aika varattuna, miten tästä kaikesta taas selviää???

Ehkä selviämisen syy on tässä :D Haha, tämä kuva herätti hieman huvitusta naamakirjassa. ”Nämä naamaan ja duuniin” Kyllä tosiaan jos ei tietäisi mun harrastusta voisi hieman miettiä, että mitä ihmettä????

Mutta sitten päivän treeniin. Tänään oli pitkin päivää pieni palo päästä salille. Ihan erilainen fiilis kuin eilen. Hieman houkutti myös ajatus chillailusta, mutta ei missään nimessä siinä määrin kuin eilen. Eilen olin tosi tosi väsynyt, sammuinhan mä sohvallekin sitten iltasella :o ups.

SELKÄ-TAKAOLAT-HAUIS 

-ylätalja
-kulmasoutu tangolla (sain taas tehtyä hyvää sarjaa 70kg painolla, olen tyytyväinen)
(-pieni t-tankosoutu pumppi)
-kapee alatalja
-hammersoutu
(-pientä pumppia takaolille käsipainoilla)

-hk scottissa (uh jäätävä pumppi)
-hk tangolla
-keskitetty hk kp
-tangolla pumppia

Jalkojen venyt ja snadia posetusta. 

Tämä kuva ei kylläkään ole tältä päivältä, taitaapi olla eiliseltä… jos oikein muistan. Kunnon bodypatukka :D Tuleva viikonloppu onkin täynnä bodyhömppää ja niin odotan kyllä että pääsen mukaan fiilistelee sitä Lahteen, jee jee! Tätä on odotettu keväästä asti ;)

Nyt näyttäis olevan liikkeellä jotain flunssaa. Ainakin meillä duunissa useampi on valitellut kurkkukipua ja tukkoista oloa :o Yök, mä en niin tahdo tuota tautia :p Kuitenkin ihan snadisti on ääni painuksissa ja nyt kun olen tämän alkuillan pötkötellyt tässä soffalla, niin on jopa hieman kuumeinen olo, semmonen… no vilunen :/ Heittelin tänään läpällä duunissa, että olen NIIIIIIIIIN sairas huomenna, kun on iltavuoro ;) Jos nyt oikeesti sairastuisin, niin kukaan ei varmasti uskois, et oon oikeesti kipeenä. En kyllä totta tosiaan haluakaan mitään lentsua nyt kun tiedossa on kaikkee kivaakin viikonvaihteelle ja sitä paitsi, mä en halua mitään treenitaukoja :/ yök, sellaista mä en kestä!

Pentti the Man päivälenkillä. Tämäkin eiliseltä. Olihan muuten lämmin  päivä, kuten tänäänkin. Meidän vanha herra kulkee lähes tulkoon aina nykyään vapaana. Se on niin mammari, että pysyy mielellään mun helmoissa <3

Nyt mä toivottelen kaikille tasapuolisesti mukavaa loppuiltaa. Treeni-intoa för alla. Hei ny!