Hyvää tiistaita!

Nonnih, viikko on edennyt sitten jo tiistaihin. JO???? No jo, sillä tänään kun ajelin duunista suoraan salille, oli ihan maanantai fiilis ja ilokseni tajusin, et hittolainen, tänäänhän on JO tiistai ;) Jei. No ilmeisesti eilinen iltavuoro vähän sotki päätä, mutta en valita, mukavampi näin, kun että ois ollut vielä maanantai ;) Eilen siis kun oli iltavuoro, käväsin puntilla ennen duuniinmenoa. Eli kello soimaan heti aamusta, että ehti kaiken duunaa :) ja koiratkin lenkittää kahteen kertaan ennenkuin töihin säntäsin. Että näin, teretulemasta vaan koittaa tätä mun huushollin pyöritystä anytime ;)

Niin justiinsa, tämä kuva taitanee olla rintatreenipäivältä, veikkaisin. No sama se, siellä ollaan, kukkuluuruu :D
Tässä unilääke ;) En tiedä, enkä vanno, mutta voipi olla että se toimii. Varmasti ainakin paremmin kuin kahvi ennen nukkumaanmenoa :D
Ai kauhee, tää mun oli niin pakko laittaa tänne :D Näin siis tullaan suomen mielenkiintoisimmaksi ihmiseksi. Jaa-a, ois vissiin aika vaihtaa alaa ja lajia. Hmmm… ei kun johonkin akateemiseen koulutukseen ja salitreeni pössynkasvatteluun, niin sittehän tässä aletaan olee eliittiä :D Sallikaa mun nyt nauraa, ahhahaa. Joo, ehkä mä oon mieluummin tällainen tava tyyppi vaan ;)
Eilen tosiaan, ennen sitä iltavuoroa tuli jumpattua takareidet, ai kun mä niin tykkää, varsinkin SJMV käsipainoilla, pitkät 15 toiston sarjat, ah, että tekee gutaa. Ja sitten absit sai runtua. Nimittäin hain taas kerran innoitusta interneeeeetistä ja sieltä löytykin vallan mainio absitreenivideo. (siinä tosin mimmi oli vähän toisessa kunnossa kuin minä, enkä ainakaan väitä että huonommassa :D). Jos mä vielä sen jostain löydän, niin voisinkin nakkaa sen tänne. Mutta joo, tehokasta pumppia oli, nimittäin on massu kipee ;)

Tänään sitten tuli aloitettua RESTPAUSE kierto. Eli kahdessa liikkeessä kaksi sarjaa vedetään restpausena ja voin kertoa, että kyllähän taas tuli semmonen polte olkapäihin ja ojentajiin, että tervehdys mieheen. Eli kuten ehkä osasitte päätellä, tänään oli olkapää-ojentajatreeni. Me like. No mistä mä en tykkäin…hmmm… no äkkiseltään ei tule mitään mieleen. Ja jos nyt joskus on semmoin fiilis, et eiiiiiih, ei tätä liikettä, niin sitten teen jonkin vaihtoehtoisen sen tilalle, kyllähän esim. ojentajiakin voi treenaa aika monella eri tavalla, samoin kuin mitä tahansa lihasryhmää. Että aina on vaihtoehto jos alkaa tökkii ;)

Ja en kyllä valita, että sain tänään rykästyy 50kg kapeessa penkissä 7 toistoo, vielä senkin jälkeen, että olin ensin rääkännyt ojentajani ojentajaprässissä :o ja alla oli kuitenkin kapeeta penkkiä 40kilolla ja kympin toistoilla. Niin, no en siis valita, olen kehittynyt penkkaamisessa ihan hyvin. Se on ollut mulle pieni kompastuskivi, mutta alkuvaikeudet johtui ihan rehellisesti siitä, että mulla oli aivan hermeettinen hartiajumi vasemmalla puolen, ja se vaan kerta kaikkiaan vei voimat :o Kun se saatiin availtua, alko painotkin nousee kummasti. Eli mitä me tästäkin opimme LIHASHUOLTO, PITÄKÄÄ SIITÄ HUOLTA!

Yep, eipä tässä muuta. Jatketaan treenaillen. Moro!