Hyvin mä vedän :)

Itseäni rohkaiseva otsikko :) Ruodussa ollaan pysytty ja dieetti etenee pikku hiljaa. Joitain pieniä mielitekoja on ilmoilla, esimerkiksi jääkaapissa olevat nektariinit näyttivät tänään erityisen hyviltä :D Mutta, kun on leikkiin lähdetty, se kestettäkööt! Amen! Eli näillä mennään. Vielä on iltapala nauttimatta joten hyvin jaksetaan aamuun asti, nou hätä! Sitten suoraan salille aamusta, näin on suunnitelmat tehty ;)

Olen surffaillut Fitfarmin foorumilla ja on kyllä aikasta mielenkiintoista huomata miten eri tasoista ihmistä haasteen parissa taistelee :) Mutta sehän olikin suunnattu ihan kaikille, ikään, näköön, kokoon, treenitaustaan ym. katsomatta. Ihan vain joissain keskusteluketjuissa saattaa jopa suupielet vetää vähän hymyyn. Pikkasen tehdään kärpäsistä härkäsiä ja sitä rataa. Noooooh, se on aina hyvä että keskustelua viriää. Varmaan luo tietynlaista taisteluhenkeä osalle porukkaa.

Ja hei, nyt meillä on taas toimiva pyykinpesukone kotona, jeih! Vietiin vanha sorttiasemalle, tuli ihan kyynel silmään… olenko _vähän_ nolo, mutta se oli mun ensimmäinen oma pyykinpesukone ja sen oli ostanut mun jo edesmennyt vaarini… joten siihen oli tietynlainen tunnelataus olemassa. Joo mä tiedän, se on pesukone, mut se oli _mun_ pesukone. Lepää rauhassa pesukone ja ole iloksi jollekin kierrätyksen muodossa!

Jotkut ne varmaan rehaa Taiteidenyössä ytimessä. Nih, no… toivottavasti ei ainakaan kukaan joka on ottanut tämän haasteen vastaan… Yleensä tuo Taiteidenyö on nimittäin aikasta lailla kovaa pämppäämistä monilla… joten ei oikein sovi kuvaan :D No itselleni ei ainakaan tuota tuskaa olla nauttimatta alkoholia, ei todellakaan, koska muutenkin juon tosi harvoin! Eli se ei tule olemaan kompastuskivi tässä hommassa.

Jepulis. Ehkä mä meen nyt virittelee mun uutta tsygää tonne partsille ja nappaan siitä vihdoin ja viimein kuvan. Ah kun mä nautin tuosta että kuulen pesukoneen linkoavan :DDD hah! Onneksi puoliskolla oli jemmassa ylimääräinen pesukone äireen luona :) Jeih!