Ihanaa!

Se on perjantai, ei edes se, että huomenna on töitä latista tätä hyvää fiilistä. Töissä oli mahtava päivä. Tekemistä riitti. Sain tehdä sitä mistä tykkään, eli olla toimenpiteissä koko päivän :) Lovely! Duunin jälkeen soitin puoliskolle, että laittaa uudet perunat kiehumaan ja tulin itse tekemään jauhelihapihvejä ja salaattia. Nautittiin hyvä päivällinen :) Nam!

Vähän oli semmoinen fiilis, että hitsi, jaksaako tässä lähtee nyt pumppaa rautaa… mutta minä olen minä ja en luista hevillä suunnitelmistani, muuten iskee laiskaperse olo :O Joten pakkasin treenikassin ja suuntasin salille. Aika hiljasta oli näin perjantai iltana. Sai aika rauhassa tehdä. Oikeestaan siellä ei ollut muita kuin suht lihaksikkaita miehiä, jotka ähisivät omissa nurkissaan :D Oikein hyvä treeni, hyvin irtosi. Taljassa oli hieman nihkeetä kun painoa oli 52,5kg x 15. Myös vaakasoudussa 40kg x 15 tuntui tänään aika rankalta, joten toisella kiekalla tipautin 35 kiloon ja se tuntui sitten kevyeltä. Pystysoutu irtosi hyvin 10 kg painoilla (mutkatanko, ei talja!). Ojentajat meni 40 kilolla taljassa, toisella kiekalla 35 kilolla. Sen sijaan reiden ojennus lähti tänään 47,5kg x 15, jei! Hauiskääntöä tein 17,5kg:lla ja rintaprässissä oli 32,5 kg. Joo… ei huono, ei huono ollenkaan. Peilistä syynäsin tosin rimpuloita pohkeitani, joten on pakko, siis ihan pakko ottaa pohjeprässi ohjelmaan. Otan sen heti seuraavalla kerralla kyllä. Muuten olen pohkeisiini tyytyväinen, nimittäin läskiä ei löydy pohkeiden seudulta ollenkaan :) siitä sentään voin olla tyytyväinen… lihakset vaan pitää saada isommiksi, ehdottomasti.

Saunassa tuli sitten juotua taas protskut, ostin tällä kertaa Maximin tilalle vähän halvemman Hera80 suklaamaun. Oli hyvää :) nam!

Vasta salitreenin jälkeen hain tytön mutsilta ja faijalta. Nyt vietetään sitten koti-iltaa. Tyttö sai postista isältään Marja Tyrnin Tortturallin :D ja Hevisaurukset, joten tiedossa on…ainakin Tortturallia ihan kybällä, uuuu jeee. Kova meno siis.

Puolisko on kaverinsa kanssa viettämässä iltaa :) aikovat mennä heittelee frisbeetä ja katselevat leffoja. No mikäs siinä, jos ovat ihmisiksi ;)

Hohhoijaa, nyt on aika hyvä fiilis kaiken kaikkiaan. Ei huono päivä :)