Illalla :)

Aivan ihana sunnuntai päivä takana. Aurinko on jaksanut taas ilahduttaa meitä oikein urakalla ja sääennustuksen mukaan sama jatkuu ainakin ensi viikon. Jes.

Lähdimme vielä iltapäivästä anoppilaan. Kun tyttö palasi takaisin mökkireissulta, lähdettiin niiltä istuimilta kaupan kautta pihatöihin :) Käytiin ostaa jäätelöt ja vähän grillattavaa. Minä söin maisseja, nam. Tytölle ja puoliskolle maistui makkara… ja söimme tytön kanssa myös omenaa. Pikkuneiti leikki innoissaan anoppilan tiluksilla. Minä jälleen haravoin ja puolisko pesi autoa jne. Kun puoliskon äitimuori saapui kotiin, hän alkoi istuttelemaan kukkasia ja meidän pikkuneiti osallistui innoissaan. Eipä olisi malttanut kotiin lähteäkään. Niin mukava iltapäivä oli takana, että päätimme ottaa keskiviikkona uusiksi. Silloin lämpee myös sauna…ehkä grillikin jälleen :) Jei.

Nyt ilta on ehtinyt jo sen verran pitkälle, että pitää pikkuhiljaa harkita nukkumaan menoa. Pakko käydä suihkussa hinkkaa jalat kunnolla. Tepastin siellä anoppilan pihalla paljain jaloin ja nyt on jalkapohjat sen näköiset, vaikka olen jo kertaalleen ne yrittänyt hinkata :O Ajeltiin puoliskon hiukset ja kun suihku vapautuu, taidan hyökätä sinne. Sieltä tulisi Ruotsi-Canada matsi…hmmm… jaksaiskohan syynää. Vai pitäsköhän tsiigaa mitä tulee Faktalta ;) Tällaista. Hyvä fiilis.