ITSENÄISYYSPÄIVÄ!

Jo sytyttelin kynttilät palamaan, sekä parvekkeelle, että keittiön pöydälle. Virallisesti kaiketi kaksi kynttilää tulisi sytyttää klo 18 illalla, jos oikein muistan, mutta minä halusin aloittaa jo nyt tämän itsenäisyyspäivän juhlistamisen. Kuinkahan paljon tällainen itsenäisyyspäivä enää koskettaa omaa jälkikasvua? No nyt ainakin pikkuemäntä laulaa loilottaa täällä Siniristilippua :) mutta varmaan asia tulee kaukaisemmaksi, koska heillä ei ole enää aikuisiällä sodassa olleita kanssaan. Itselleni tämä tulee henkilökohtaiseksi sitä kautta, että vaari oli sodassa ja mummokin on kärsinyt sota-aikaiset pula-ajat ym. Näitä tarinoita olen saanut kuunnella monet kerrat pienenä ja ne ovat iskostuneet takaraivoon. Nyt on sekä mummo ja vaari siirtyneet ajasta ikuisuuteen, niin kynttilöiden sytytys tuntuu hyvin henkilökohtaiselta teolta.

Tänään ja eilen olen tutustunut lihashuoltoon. Tiedän että omalla kohdallani se on retuperällä ollut nyt varmaan vähän liian kauan. Aika ankeita venytyksiä on tullut tehtyä ja luulenpa, että vasemman käden ongelmat johtuvat aika pitkälti siitä. Lihakset ovat juntturassa, tiukat ja hermo jää pinteeseen. Nyt yritän ryhdistäytyä. Meilläkin salilla vedetään ihan syvävenytystunteja ja niillä olenkin käynyt. Ne on tosi hyviä! Kaippa täytyy taas alkaa käymään ja muistaa kotonakin venytellä. Ei se ota paljon aikaa jos telkkaa katsellessaan vähän venyttelee. Itse olen aina ollut taipuisa jopa notkea, mutta eilen kun pitkästä aikaa tein vähän intensiivisemmin venytyksiä, tuntui että olen ihan puupökkelö :D Eli eli, mitähän se meinaa…tarttis tehdä jotain!

Tänään varmaan hilaan hanuni salille. Mitähän kivaa sitä tänään keksisi. Oiskos jotain alakropan jumppaa… vitsisti tekis mieli tehdä haukka-ojentajatreeni, mut en nyt tiedä kuinka fiksua se ois eilisen selkätreenin päälle, joka muuten tuntuu :) Katsotaan. Enköhän mä tänne tule avautumaan treeneistäni jälleen :)