J.L. Runebergin päivä

Monelle Runebergin päivä on yhtäkuin torttupäivä :D ahhaha, mutta kuinkahan moni osaa kertoa herrasta mitään muuta??? No pieni fakta on se, että herra taisi kuolla 73 vuotiaana 1877. Hän puhui ruotsia äidinkielenään, oli toimittaja, runoilija, opettaja ja professori. Mitähän muuta. No eiköhän se riitä hänestä. Meillä ei syödä torttuja ;) ei kuulu ruokavalioon, joten parempi jättää kaupan hyllylle ja itse en sellaisia tehtaile, miksi tekisin, kun en söisi kuitenkaan :D

Tässäpä mun erittäin onnistunut ruokani. Tein eilen ja olen todella innoissani, että siitä tuli niin kertakaikkisen maistuvaa. Tein siis kanafilesuikaleista ruoan. Filesuikaleiden sekaan lisäsin ruokakermaa, mausteita (curry on ehdoton ;) ) metsäsieniä ja pikkuruisesti makua tuomaan Creme Bonjourin Cuisine sipulimakua. Siitä tuli niiiiiin nams, hyvää. Lopuista sienistä ja Creme Bonjourista sekoitin itselleni salaattiin kastikkeen. Ja voin kertoa, että oli aika maittavaa sekin yhdistelmä ;)

Tässä meidän Runebergin päivän herkut. Mun äiti pisteet nousi taas, kun lupasin tytölle, että toisin hänelle pizzaa kaupasta, vaan unohdin ostaa sen :D No kun en mä koskaan osta pizzaa kaupasta, niin enhän mä voinut sitä nytkään muistaa. No onneksi mun ostama ruisleipä ja tytölle ostamani kotimainen metwursti ja jogurtti kelpasi pizzan sijasta. Likka oli tyytyväinen ja mun mielestä nuo leivät olivat hyviä :)

Tänään leikin taas kampaajaa. Mähän en raaski juurikaan kampaajalla käydä, no jos nyt joskus ani harvoin, mutta no mä leikkaan itse hiukseni ;) Tässä tämänpäivän parturoinnin ja värjäyksen lopputulosta :)

Ihan ok. Niin siitä tulikin mieleen, en muista olenko jo kertonutkin, kun yksi duunikaveri tossa menneellä viikolla kehaisi, että mulla on taas niin kivasti leikatut ja laitetut hiukset :D Siihen totesin tietty, että kiitos kiitos vaan paljon kohteliaisuudesta, mutta ihan itse hiuksseni leikkaan. Hän oli aivan ihmeissään, että miten kummassa onnistun siinä. No eihän se ihan yksinkertaista ehkä ole ja lopputulos ei varmasti ole kampaaja tasoista, mutta kuitenkin sen verran välttävää että kelpaa mulle. Ja jos vielä saan kehuja, niin ei se nyt ihan vituralleen ole voinut mennä :D hih. Tyttökään ei ole koskaan käynyt kampaajalla. Minä olen hänenkin hiukset leikannut. Tosin se nyt ei vaadi kovinkaan suurta ammattitaitoa, että osaa pätkästä pitkien hiusten latvat ja leikata otsahiukset suoraan :D

Semmosta siis tänne tänään. On tullut tehtyä kaikkea yleishyödyllistä. Trimmasin kissankin :D Kaupasta hain koko viikoksi ruoat ja pyykkiä on tullut pestyä ja imuroitua. Nyt jo mielessä pyörii huomiset treenit ja treenikassin pakkaus. Vähästä se ihminen voi iloinen olla. Ai juu, ja äänestettykin on. Tänään valitsin toisin kuin viimeksi ;)

Yksi vastaus artikkeliin ”J.L. Runebergin päivä”

  • Meilläkin on pitkät perinteet hiusten leikkuusta perheen kesken (äiti leikkas multa kotona, mä leikkaan mun vanhemmilta ja mieheltä ja kaiken huipuksi mies leikkas multa opiskeluaikoina) mutta omaa tukkaani en ikinä uskaltais lähteä yrittämään! Koordinaatio on niin hukassa peilikuvana!

Kommentointi on suljettu.