Jalkajumppa!

Erittäin hyvää iltaa kaikille. Kohtahan se vuorokausikin vaihtuu, no ei ihan vielä… mutta ei siihen nyt kovin montaa tovia enää kulu :o Näin se on tämäkin päivä pian saatu päätökseen, eikä ollenkaan huonommalla saldolla. Kiirettä on pitänyt ihan riittävästi, niin salilla kuin duunissakin. Ja ohan täällä kotosallakin joutunut puuhastelemaan. Edelleen harmittaa liputtomuus, mutta ehkä mä opin elämään sen asian kanssa ;) :D Voi voi voi sentään. Siellä ois ollut, tai ON niin monta jotka olisin halunnut nähdä, mut no can do.

Päivän eväät, lukuunottamatta aamupuuroa. Hmmm… töissähän näistä tuli tuhottua suurin osa :D Tämän kuvan julkaisin naamakirjassani todistaakseni, että body ihmiset todellakin syövät. Monissa istuu sitkeesti harhaluulo, että me emme syö juuri mitään ja sehän ei pidä paikkaansa.
Tässä tämä mainitsemani Hur laite :) näitä on siis monia, eri lihasryhmille. Tänään duunasin yhden jalan prässin tällä laitteella. Juu, toimii :)
Aijaa, kovilleko ottaa? No joo, todellakin. Jossain hämärän rajamailla tuli piipahdettua hetkittäin :D
Tässä laitteessa saapi beba, eli berberi ja takareisi mukavasti kyytiä. Mukavaa vaihtelua.
No jah, iloinen ihminen, eli mä, kunnon jalkatreenin jälkeen. Oli mukavaa mennä töihin :)

TÄNÄÄN siis runtattiin jalat pumppiin oikein huolella. Lähdin salille asenteella, että NYT kyllä lähtee ja niinhän sitä lähti. Jumankekka että otti jo jalkaprässi koville kun laitoin itseni koville :) Pikkasen pisti puuskuttaan ja veren maku kihosi suuhun. Nyt on niinkuin semmonen asenne tähän hommaan, että ne hiivatin lihakset kasvaa!

JALKATREENI:

-lämmittely tsygällä
-levee prässi, kapeella vikat pumpit ja ah että ottikin koville
-hack (huhhuh, tuolla on kelkka aika raskas, ei niinku turhan ketterästi liiku kiskoillaan :D)
-yhden jalan prässi
-reiden ojennukset

-takareidet istuen (ai ai ai)
-taaksepotkut (tuossa yllä esittelemässä laitteessa!)

Mä voin niin rehellisesti sanoa, että tänään oli hyvin kaikkensa antanut olotila kun köpeksin tuon treenin jälkeen pukuhuoneeseen. Hetkittäin oli kyllä semmoinen olo, että nyt sumenee silmissä. Taas pientä itsensä rankaisua ilmoilla ;) Mitähän pahaa mä nyt olin tehnyt? No en mitään kait mutta pieni masokisti nostaa aina välillä päätään siitä huolimatta :D Tämmösellä setillä mentiin tänään ja en voi olla kuin tyytyväinen itseeni ja tekemääni treeniin. Hyvä niin.

Nyt taidan täräyttää leffan koneeseen ja nautin tästä ihanasta itsenäisestä hetkestä kotisohvalla :) Paljon treenitsemppistä kaikille :)

4 vastausta artikkeliin ”Jalkajumppa!”

    • Merkistä en nyt mene ihan takuuseen, oisko sekin Davidin laitteita? Ihan ”normi” asennossa, eli selkä kelkkaan päin, jalkojen asentoa hieman hakien. Loppuviimein jalat oli jalkalaudan yläosassa, semmonen noin lantion levyinen haara-asento. Ja kun vedin pelkällä kelkalla persiin maahan asti kiinni, niin tuntus, ettei pian ylös pääse :D tosin alla oli myös tuo tappava jalkaprässi, että sekin varmaan vähän paino jaloissa. Silti hyvän tuntuman sain, ei siinä, mutta painoja ei tarttenut juuri nimeksikään :D

    • Juu mulla oli tosiaan jos tsekkasit varpaat sisäänpäin, tappavan tehokas, ottaa sikahyvi myös sisäreiteen! Nyt huoltamaan, venyttelyä, rullailua ja grossailua, makiat sopivat domssit nyt! :D

Kommentointi on suljettu.