Jalkajumppa!

Hola hola. Täällä ollaan ja hengissä. Ai miten niin hengissä, no voin sanoa jo näin heti kättelyssä, että takana on elämääkin rankempi jalkatreeni. Jalkatreenithän ovat tunnetusti rankkoja, kaikkihan sen tietää! Jalkalihakset on kuitenkin iso lihasryhmä, jopa minulla ;) haha, niin kyllä se vie akasta mehut kun oikein pumppaa. Niin myös tälläkin kertaa.

Jo ensimmäisesissä RESTPAUSE sarjoissa prässissä tähdet sinkoili ja koko kroppa tärisi.  Tuli semmoinen, en edes osaa kuvailla sitä fiilistä, mutta ihan tajuton olo kuitenkin :D Huippua! En tiedä olenko koskaan aijemmin onnistunut viemään itseäni ihan noin äärimmilleen, ehkä,  mutta en ainakaan ihan hetkeen ;) Pieni angsti avusti kummasti taas yli-inhimillisiin suorituksiin. En nimittäin voi kehua olevani tyytyväinen esimieheni toimintaan ja sen siivittämänä rautaa nousee ja liikkuu niin ylös alas, vaaka ja joka ilmansuunnassa :D Joku voisi elämän heikkoina hetkinä tarttua vaikka pulloon, mä en tee niin. Mä puristan sen ahdistuksen ulos salilla ja that´s it. Ainakin helpottaa kummasti, jos ei nyt vallan kokonaan tilannetta korjaa ;) Yep, mutta taasen, ei siitä enempää. Tilanne on ja elää. Itse en voi tehdä muuta kuin toimia viisaammin kuin hän ;)

Tässä vaiheessa treeniä mä kokoilin itseäni kirjaimellisesti lattialta. Oli vaan niin pakko päästä hetkeksi istumaan ja vetämään henkeä. Takana todella tiukka rutistus. Ulkona infernaalisen kaunis päivä, joka suorastaan huusi muo luokseen. Pyörä odottelikin uskollisesti kuntosalin edustalla aitaan kytkettynä. Sitähän ei multa varasteta, nih!

JALKAJUMPPA 

-jalkaprässi restpause
-askelkyykky smithissä
-vaaka hack
-reiden ojennus restpause

-reiden koukistus istuen restpause
-takareidet selkäpenkistä 

-voimapyörä
-jalkojen nostot ”dippipenkistä”

Ja pieni kuolema salin lattialla :D Takareidet meni kyllä todella kovaan pumppiin, oikein niinku sattu ja kovaa. Venyttäminenkin tuntui aika iiiiiiiihanalta, auts. Katsotaan miten jalat toimii tässä päivänä parina :) Odotettavissa lienee pientä lihaskipua. Nyt ei auta unohtaa venyttelyä.

Väsynyt, mutta itseensä niin kovin tyytyväinen taas. Tosin tänään oli ehkä snadisti sellainen pulkannarufiilis, mutta se johtui hyvin pitkälti mun mielialasta, joka ei ollut tällä kertaa ihan paras mahdollinen. Mutta mä olen survivor :)
Ja kaunista kesäpäivää olemme saaneet taas iloksemme. Juuri kun nappasin tätä kuvaa, niin puskasta ilmestyi rusakko, jonka tarkkasilmäisimmät voivat havaita kuvan keskivaiheilla hiekkatien kurvissa :D Söpö elukka :)

Nyt toivottelen teille kaikille, arvoisat lukijani, oikein ihanaa loppupäivää. Toivottavasti olette jaksaneet jumpata, vaikka ulkona on luvattoman kaunis keli, ainakin täällä etelä Suomessa. Mutta jos olen oikein ymmärtänyt, niin kyllä säät ovat suosineet myös pohjoisessa. Nauttikaamme :) Haleja för alla! P.S Kerttu, se leffa oli hyvä. Piti kyllä mielenkiinnon yllä alusta loppuun saakka :)

4 vastausta artikkeliin ”Jalkajumppa!”

 • Wuhuu, kyllä on sieläki pantu parasta! Son mahtavvaa, ku kehittyy tuossa itsensä ylittämisesskäkin, saa entistä ahtaammalle, hyvä Sie! Askelkyykky smith. Etu-vai takareispainotteisesti? El jalka kaukana takana vai lyhyellä? Yks jalka aina kerrallaan? Juu, arvasn et tykkäät leffasta! :) Suositteleppa meile hotaki lauantaiks! ;)

 • No kyllä on pantu niin maan viimesen päälle parasta, vedetty ihan äärirajoille asti :D Kyllä siinä saattoi taas jokunen kanssatreenari katsoa, että voi hyvää päivää, katkeekohan tuolta eukolta kohta suoni päästä vai mitä tässä tapahtuu. Mutta joka tapauksessa, pieni brake sarjan välissä ja taas iskussa. Palautuminen kuitenkin suht hyvää luokkaa vaikka koville ottaakin :) Hyvä niin.

  Nyt en osaa oikein tarkoin kuvata asentoa tuossa askelkyykyssä. Etummainen jalka on sen verran pitkällä, että kyykistyessä polvi ei ylittäisi ysikympin kulmaan. Vähän sama pätee takana olevaan jalkaan. Reisi ja polvi tulisi mahdollisimman kohtisuorassa maata kohden. Ota tuosta nyt sitten selvää. Kyllä otti etummaisen jalan reiteen kivasti ja pakarakin sai osansa :D Huhhuh. Ja jalka kerrallaan mentiin tänäänkin.

  Nyt lyö kyllä ihan tyhjää elokuvien suhteen. Pitää kahtella jos jotain kivaa kekkaisin :)

 • Angstit pistää kyllä monesti oikein lisävaihteen silmään treenatessa! Ellei ne angstit oo sitten jo sen verran suuria, että niitä ei saa millään suljettua edes treenin ajaksi pois päästä…

  Toivottavasti oot hengissä vielä tänäänkin ;) <3

  • Näin on :)

   Täällä ollaan hengissä hyvinkin :) jalat hieman ilmoittelee olemassa olostaan, mutta niinhän sen kuuluukin mennä. Venyttelyjä tänään, aurinkoa ja ehkäpä lähden ulkoiluttamaan kilpikonniani :D onhan siinäkin ohjelmaa. Vielä painin ajatuksen kanssa treenatakko tänään vai huomenna, siinäpä dilemma :D

Kommentointi on suljettu.