Jalkapäivää

Jahans, niin se vierähti tämäkin päivä sitten loppusuoralle. Ei oo ollut ihan niin hehkee päivä kuin eilen. Lähinnä kait duunissa ei oikein toi fiilis ollut kohdillaan, mutta se nyt ei varsinaisesti tällä kertaa johtunut millään tapaa itse työstä :D Ei oo helppoo kun on vaikeeta, niinhän sitä sanotaan.

Tekemisen puutetta ei ole edelleenkään. Päivät on yhtä juoksemista paikasta a) paikkaan b) koko hiton päivän :/ No salitreenin jälkeen toi juokseminen ei oikein ois ottanut onnistuakseen, sen verran hevii settiä tuli taasen vedettyä.

Uutta ohjelmaa väännetään. Tänään mukaan myös erikoistekniikoita. Voin kertoa, että reidet oli tulessa. Tuli jumpattua etureidet ja hieman vatsoja. Pikkasen meinasi tulla aika vastaan, sillä kotiin oli kerittävä viiden pintaan tekemään pikku emännälle sapuskat, ennenkuin hän lähti partioon. Joo, näin pidetään yh-äiti kiireisenä, kyllä todellakin!

Kiire ei kyllä vaikuttanut itse treenin suorittamiseen. Ehkä tuli vaan vedettyä aika hyvällä temmolla setti läpi Turhia ei lätisty tänäänkään kenenkään kanssa, mutta pakkohan sitä oli päivän kuulumiset salin karjujen kanssa vaihtaa :) Mukavia ukkojahan meillä on sali täynnänsä :)

ETUREIDET

-reisi ojennus istuen (restpausea ja pitoa, huhhuh)
-levee kyykky pidoilla
-bulgarialainen kyykky
-hack restpausea ja tava settiä kääk
-leveetä ja kapeeta prässiä restpausena (tässä vaiheessa alkoi jalat olee kyllä aika makaronia. Mä voin sanoa, että sata kiloa alkoi painaa restpausena, huhhuh)

-vatsat vastuksella (kroppa tärisi kyllä tässä vaiheessa siihen malliin, että melkein hävetti :D no ei ees hävettänyt :D)

Melkein piti pitää salin rappusissa kaiteesta tukea kun köpötin autolle. Kytkin jalka tärisi niin, että oli pakko päästää auto valoissa vapaalle :D Ihan siis perille mennyt jumppa.

Ja kyllähän tästä naamasta voi taas päätellä, että ihan helpolla en tänäänkään itseäni päästänyt. Ripsarit taas tututtuun tyyliin poskilla. Kuis muutenkaan ;)

Nonnih, eihän tässä sit hittoikaan. Jatketaan. Hyvä treeni parempi mieli, näinhän se menee. Ruoasta en nyt lähtis huutelee. Itse asiassa duunikaverit tänään naureskeli (TAAS) mun ruoille. Lähinnä ne ihmetteli, että enkö mä IKINÄ kyllästy näihin mun mättöihin? No en! Ei muo tuo ruokahifistely ole koskaan erityisemmin kiinnostanut, joten mulle on ihan sama (ainakin melkein) mitä mä ääntä kohden tungen, kuhan saan siitä kaiken tarpeellisen ;) Joten näillä mennään jatkossakin eikä duunikaverit tule yllättymään huomennakaan, sorry :D Hei ny!

2 vastausta artikkeliin ”Jalkapäivää”

  • Kuin ny bulgarialainen? :)Vappaala vai smith? Tsemppistä!!

    • Nyt on uudessa ohjelmassa bulgarialainen. Vapailla teen :)Kiitos taas tsempistä :) Jei!

Kommentointi on suljettu.