Jeps

Kotona ollaan taasen. Töissä oli, niin siellä oli kivaa. Tänään taas kerran mietin, miten onnekas olinkaan kun vaihdoin työpaikkaa. Se aina vähän jännittää. Aina on semmonen pelko persiissä, että entä jos en viihdykään, mitäs sitten? Tähän mennessä ihan jokainen työpaikkavaihdos on ollut positiivinen yllätys. Olen myös aina viihtynyt työpaikoillani, että sinällään olen ollut tyytyväinen ihan jokaiseen työpaikkaani. Pidän sitä myös rikkautena, että en ole jämähtänyt yhteen mestaan, vaan olen työskennellyt useissa paikoissa. Koko ajan tieto lisääntyy, aina opin jotain uutta. Olen semmoinen, että janoan tietoa, haluan kehittyä ja oppia työssäni :) Nykyinen työpaikkani on aika tavalla alansa eliittiä, joten tuolta on vähän vaikea enää ”ylentyä”. Olen erittäin tyytyväinen tämän hetkiseen paikkaani. Olen myös todella iloinen siitä, että olen saanut paljon uusia tuttavuuksia, jopa ystäviä nykyisestä työpaikastani. Minusta on viihtyisää, että meillä on useita ihmisiä töissä, hyviä tyyppejä. Jokainen työpäivä on näin ollen aina hauska :) En voisi kuvitella itseäni istumaan johonkin toimistoon, oman päätteen eteen, jossa en tapaisi ketään…tai jos nyt joskus jonkun asiakkaan, ehkä puhelimessa tai no joskus face to face. Juu, noup, ei olis mun juttu. Mä diggaan kun hyvä meininki, hauskaa seuraa :) Viihdyn siis hyvin.

Tämän päivänen tuulettaminen oli tarpeen taas. Helpotti kummasti kun sai sanottua mikä taasen vituttaa. No, mä olen ihminen, joka sanoo ja näyttää jos jostainpäin tuulee. Niin, ihmisen joka mun kanssa haluaa olla ja / tai elää on hyväksyttävä mussa se puoli, että mä en purematta niele. En todellakaan. Pikkasen elämän kouluja käyneenä, olen oppinut myös vaatimaan, ehkä joskus vaadin aika paljonkin, mutta en missään nimessä ole, enkä tule koskaan olemaan mikään nyhverö nyyssönen joka tekee kaiken, joka katkerana nielee pettymyksiä toisensa perään, joka ei uskalla avata suutaan ja vaatia tiettyjä asioita. Mä olen sitä mieltä, että kun joskus maailman aikaan mies oli se, joka vastasi perheensä elannosta, toi sen leivän kotiin ja tänä päivänähän asia ei näin juurikaan monessa perheessä enää ole, niin kyllä nykymiehen tehtävä on myös osallistua sen arjen pyöritykseen. Mikä funktio tämän päivän miehillä ylipäätään enää on sitten? Naiset käy töissä siinä missä miehetkin. Tuo rahaa talouteen, maksaa laskuja, asumismenoja kaikkea. Hakee ruokaa kaupasta. Hoitaa lapset ja kotityöt. Mitä tekee suomalainen mies. Toteaa, että taas on rahat loppu…ja käypi sohvalle katsomaan töllöä, toivoo, että vaimo on muistanut ostaa pari bissee kaupasta. Ju, ei käy tässä talossa, ei niin kauaa ennenkuin se mies todella tuo sen leivän kotiin ja minä voin jäädä kotiäidiksi ja huolehtia sitten vain siitä kodista… ja no sellainen kotiäiti en halua olla. Eli näin modernissa uusioperheessä vaadin, että myös mies osallistuu siinä missä minäkin…tai sittenhän sitä voi olla ilmankin, jos sitä joka tapauksessa tekee kaiken itse. Niin. Tämä on minun mielipiteeni asiasta.

Jetsulleen. Neljä D dokkari on kuulema tänäänkin taas joku läskiaiheinen. Just, eikö mistään muusta jakseta enää dokumentoida kuin läskeistä??? No vakava asia totta tosiaan, mut joskus kiinnostais joku muukin aihe. Miten ois vaikka ”pöllöt blondit design vaatteissaan”? Tai vaikka ”Taas murheen murtama itkupilli kaipaa huomiota” hmmm… ”Haluan kuolla, mutta en osaa tappaa itseäni” ”Syön, mutta en laihdu” ”Laihdutan, mutta vain lihoan” :D Huoh, niin no tosiaan… eihän noissa 4D dokkareissa juuri koskaan ole mitään _todellista_ aihetta, joten kaikki keksimäni otsikot voisivat kelvata hyvinkin tohon formaattiin :D heh. Ai juu, tässä vaiheessa mun kannattanee pyytää anteeksi että leimasin tuossa blondeja. Siis tunnen fiksujakin blondeja, joten en lähtis tietenkään yleistämään, mutta oikeesti, eihän sille tosiasialle mitään mahda, että suurin osa tuulella kävijöistä on vaaleatukkaisia… mmm…kun miettii lähipiiriäkin, niin jokainen vähän ”tyhmä” on melkein vaaleatukkainen. Ehkä tietynlainen ihmistyyppi värjää hiuksiaan vaaleiksi, vaikka ei olisikaan syntynyt täysin vaaleaveriköksi. Niin… niin kait se on. Tästä voi päätellä, että mulla ei totta tosiaan ole vaaleita hiuksia, eikä tule…ei siksi, että pelkäisin leimaantuvani tyhmäksi, vaan siksi, että ne ei varmasti sopisi mulle :DDDD Ja joo, en osaisi katsoa itseäni peilistä, en todellakaan. Enkä mä joka päivä jaksais miettiä miltä mä näytän, tai mitä mä laitan päälle, tai onks tarpeeks korkeet ja mageet korkokengät jalassa, tai onks mun käsilaukku mageempi kuin kaverin, tai herätänkö tarpeeksi huomiota vastakkaisessa sukupuolessa :D eikö ne tee sellaista. Must on ihan jees olla tumma ja näyttää hyvältä vaikka verkkareissa. Mikäs siinä, elämä voi olla helppoa tässäkin asiassa :D hih.

No mut joo, siitä huolimatta, että kovasti arvostelin nyt 4D dokkareiden asiasisältöä, aijon ehkä katsoa tämän päiväisen, sillä muo ei vielä nukuta. Mmmm… Juh, eli alan varailee paikkaani sohvalta.