Jumppaa jumppaa, jaksaa jaksaa!

Täällä ei suinkaan olla laiskoteltu, niinkuin joku voisi mennä luulemaan ;) tai no okei, on sitäkin tullut tehtyä, mutta myös salilla on tullut käytyä. Joo, perjantainahan sitten tuli suunnattua tuonne Helsingin yöhön ja se oli jälleen kerran yhden sortin reissu. Ehkä ihan kaikki yksityiskohdat eivät kestä päivänvaloa, joten jätetään sen reissun puiminen sitten tähän :D Mutta siis… hauskaahan oli ainakin suurimman osan ajasta :D heh.

Lauantai oli luonnollisesti lepopäivä, ihan senkin vuoksi, että se asettui treeneihin nähden vapaapäiväksi, ja sen vuoksi, että perjantaina oli vietetty vähän ”läksiäisiä”. Juups, no tehokasta lepäämistähän se oli, joopa joo… sohvalla tuli oltua, ainakin suurimman osan päivästä :D eikä syöminenkään jäänyt välistä ;) ei siitäkään sitten sen enempää :D

Sunnuntaina sitten takaisin sorvin ääreen.  Mutta ennen sunnuntaita treenasin
PERJANTAINA:  RINTA-OLKAPÄÄT
-vinopena smith restpause
-vinopena kp
-ristikkäistalja
-pullover kp.

-viparit sivulle vinopenasta
-viparit ylös asti

LAUANTAI: LEPOPÄIVÄ

SUNNUNTAI: SELKÄ-TAKAOLAT-HAUKKA
-reverse peck-deck restpause
-leuanveto
-ylätalja eteen levee
-ylätalja eteen kapee

-haukka taljassa

MAANANTAI: TAKAREIDET JA VATSAT
-takareidet istuen restpause
-takareidet maaten
-sjmv kp

-vatsarutistukset kiertäen
-vatsarutistukset vastuksella
-linkkuveitsi ;) yep

Siinähän sitä olikin sitten niin taas. Seuraavassa kierrossa, joka alkaa siis huomenna, tattadaaaaaaa, aletaankin tekee pudotussarjoja, ahhahha. Sittehän katotaan paljonko Päivi jaksaa ;) 

Mutta hei, näihin aurinkoisiin tunnelmiin päättelin treenini tänään salilla. Soijaa pukkaa, kuten kuvasta näkee ja olo oli ihan jees. Miten siltikin aina tuntuu, et maanantai on niin maanantai, uh. Mut joo, ei kait siinä, jaksakaahan reenailla, niin minäkin yritän ;)