Juokse nainen juokse :)

Ah mikä sunnuntai. Täydellistä. Kello soi jo seitsemältä, koska tyttöä tultiin hakemaan kahdeksan aikaa. Hän lähti maalle mummin ja mummin miehen kanssa :) Mikäs sen mukavampaa näillä säillä ja kesälomalla.

Itse tietysti kaivoin heti esille puoliskon syndelahjan ;) En malttanut pidempään. Olin ostanut hänelle nahkaisen avainkotelon vanhan tilalle. Vanha onkin jo niin räjähtänyt, että hyvä kun just pysyy kasassa :D Pakkasin sen pieneen koristeelliseen laatikkoon, mukana oli tietysti kortti ja pienen pieni kuohuviinipullo. Olen ajatellut, että skoolaamme tänään myöhemmin päivällä sitten lasilliset hänen synttäreidensä kunniaksi. Paikkakin on jo mielessä. Olen ajatellut, että matkalla anoppilaan pysähdymme hetkeksi meidän pienelle lammelle ja juomme lasilliset kuohuvaa siellä auringon paisteessa nautiskellen :) Ihanaa!

Kun olin saatellut tytön mummin miehen matkaan, vein koirat lenkille ja sen jälkeen lähdin itse lenkille. Juoksin aika rennon aamunaloituslenkin. Suht verkkaista tahtia annoin palaa viisi kertaa tuon meidän lammen ympäri. En tiedä paljon se on matkana… mutta veikkaisin että kerran ympäri matka olisi ehkä jotain kilsan paikkeilla tai vähän reilu… mun arviot voi mennä ihan mönkään kyllä :D Kyllä se voi olla toistakin kilsaa kun tarkemmin ajattelee. No mut ei se matka vaan aika. Piti tosiaan ihan semmonen aamuverkka lenkki vetää, mut kotiin tultuani huomasin juosseeni aika tasan tunnin :) Very good. Loppuvenyttelyt tein taas ulkona. Juoksin tuohon meidän pururadan tuntumaan jumppapaikalle venyttelemään. Ihanan varjoinen paikka, eikä itikoitakaan vielä näkynyt. Muutenhan tuo aurinko on paistellut täydeltä terältä aamusta saakka. Aivan mahtava olo jälleen. Matkalla ei näkynyt montaakaan läsöä ;) taitavat kaikki olla vielä unten mailla :D muutama verkkaisesti koiralenkkiä tekevä sattui vastaan tulemaan, mutta aika rauhassa sai juosta. Läsöillä muuten tarkoitan lähinnä humalaisia ;) en pelkästään fyysisesti pönäköitä :D jottahan ei jää epäselväksi kenellekään. Aamulenkki tuli suoritettua tyhjällä vatsalla, tehokasta. Jotenkin sen tunsikin, kuinka energia lähti kropasta ihan eri tavalla kuin hyvin tankanneena. Eli on kait siinä ihan vissi perä, että tyhjällä vatsalla juostessa saa kropan käyttämään niitä energiavarastoja tehokkaammin mistä ehkä haluaakin päästä eroon…eli eli, läski palakoon! (tähän puoliskoni toteaisi, että mikä läski???? mutta hän ei olekaan nainen, joka näkee läskiä ihan joka puolella :D).

Nyt istuksin kotini parvekkeella, juoden kahvia. Mikrossa valmistui juuri sopivasti ruispuuro. Lenkin jälkeen join tietty jo protskuja, sehän on selvä ;) ei kait sitä joka kerta tarttis mainita :D Viereisellä tuolilla makoilee toinen pikkukoiristani, aurinko ei vielä paista tähän, on mukavan vilposaa. Ihanaa… elämä on :)