Kesä jatkuu

No eipä ne säät viilenneet ainakaan vielä. Aurinko mollottaa pilvettömältä taivaalta. No mikäs siinä, sopii mulle / meille :)

Aamulla havahduin kun puoliskon herätyskello alkoi soimaan. Pian sen jälkeen olen kyllä nukahtanut aivan tyytyväisesti uudelleen, sillä seuraavaksi havahduin siihen, että apua, onko puolisko herännyt ollenkaan töihin kun viimein tajusin että no sehän on lähtenyt ajat sitten :D Vieressä makasikin vain pikku whipukkani :) <3

Pikkuneiti nousi joskus puoli kasin maissa katsomaan lastenohjelmia. Siitä on tullut niin iso tyttö, ettei se enää herätä äitiä. Osaa itse laittaa telkun ja pelit ja vehkeet päälle :) voi pientä. Se on niin ihana pikku touhustelija. Ysin jälkeen lähdimme yhdessä kuntosalille. Kävin crossailee ja venyttelemässä. Teki niiiiiin hyvää taas :) Ai että!

Nyt mummi on ulkoiluttamassa neitiä :) ja minä teen kotitöitä ja ruokaa. Puoliskon pitäisi ihan näillämain tulla kotiin. Jei! Petuniatkin jaksavat vallan mainiosti parvekkeella. Loistavaa.

Puolisko esitteli muuten jälleen kerran mustasukkaisuuttaan. Hmph… yritän aina asettua tietysti hänen asemaansa…ehkä itse toimisin ihan samoin. Noooh, jos hän nyt vaikka uskoisi (uskoo hän) että mulla ja pikkuneidin isällä ei ole mitään juttuja :D Semmosta… pientä… Ei siinä, onhan se ihan terveellistä, että on mustasukkainen, jossain määrin, sehän kertoo vain siitä, että välittää oikeesti. Minä ainakin välitän!

Nyt töllön ääreen, helvata, sieltähän on alkanut Salkkarien uusinnat ajat sitten…siis apua!