Kesälomasuunnittelua

Nih, kohta se loma alkaa. Eli mulla on heinäkuu lomaa, joten pakko jo vähän kaivaa kalenteria esiin ja suunnitella aikatauluja. Siis joo, mulla EI ole mitään suuria suunnitelmia kyseiselle ajanjaksolla, kuhan nyt saan olla ja urheilla, niin siinä on mulle lomaohjelmaa tarpeeksi. Turhaan en aijo ottaa stressiä siitä, mitä ehdin ja en ehdi tekemään. Parempi kun ei ota mitään suuria paineita asian tiimoilta. Lähinnä nyt kartoitin tilannetta, että kuinka tyttö on isällään heinäkuun aikana. On sitten sitä ns. omaa lomaakin siinä :)

Jaha, nyt alkaa jo tämä kotona ”makaaminen” kyllästyttää. No joo, makaaminen ja makaaminen, mutta, niin… aijon mennä huomenna töihin. Eihän tää ääni kaunis ole vieläkään ja yskittää kuin pientä possua, mutta ei mahda mitään. Ei kait tää tästä muuksi muutu ihan hetkessä :o ikävä kyllä. Ja jo nyt suunnittelin, että tänään voisi jo lähteä fillaroimaan. Sää näyttää hyvältä ja no jos hissuksiin menee, eikä polje verenmaku suussa, niin eiköhän mun hengitystiet sen kestä :) Hope so. Hö… mä oon vaan niin malttamaton aina.

Voisinkin tässä seuraavaksi suunnitella meidän fillarilenkkia J.Ohon kanssa :) hihhei. Ne menee frendinsä kanssa iltapäivästä lihatukkuun hakee Juhannuksen grillattavat :) joten sen jälkeen olisi tarkoitus suunnata pyörälenkille :) Meitsi varmaan nappaa tästä fillarin kainaloon ja tsygäilen tonne Kaikan suuntaan sitä vastaan ja siitä sitten matka jatkukoon…. jonnekin :) jeih!

Semmosia suunnitelmia tälle päivälle. Niin joo… päivittelen sitten tietoja fillarilenkistä :)