Keskiviikko

Katsokaas miten suloinen asiakas meillä oli tänään töissä :) Voi hyvänen aika sentään. Kaveri on juuri herännyt, siksi silmät vähän sikkuralla, mutta ruoka maistuu ja se on hyvä merkki se :) Aivan sulonen kaveri!

Tänään on ollutkin sitten tohinaa ihan riittämiin tälle päivälle, uhhuh :) Töissä piti ihan hyvää haipakkaa ja töistä tulin suoraan kotiin, jotta ehdin tekemään vähän kotitöitä ja ruokaa :) Kattos nyt mitä sain tänään loihdittua. Olen aika ylpeä uunilohestani joka maistui vallan mainiolle. Halusin olla kotona kun tyttö tuli mummilasta kotiin. Oli siellä viime yön (heillä on nyt joululoma koulusta siis). Sain jopa hankittua uuden pyykkitelineenkin, vihdoin ja viimein. Eihän se ole ollutkaan työn alla kuin varmaan ainakin vuoden :D Nyt oli pakko mennä ostaa kun edellinen heitettiin jouluna pois :o Kävin hakemassa telineen tuolta Tarjoustalosta, juh, minä shoppailen siellä aika useinkin. Miksi en shoppailisi, esim. sieltä löytyy Hera80 suklaamakua, kun sitä ei tunnu löytyvän mistään muualta tällä hetkellä :) Ei muo ”hävetä” yhtään käydä Tarskassa :D tulee vain mieleen yksi blogiteksti, jonka kirjoittaja ilmoitti, että hänet saa viedä ladon taakse jos hän alkaa käymään / intoilee Tarjoustalosta :D hih…pienet ovat ihmisen murheet siinä vaiheessa ;) No mut joo, tänäänkin siis tein pyykkitelineen lisäksi muutamat löydöt pikku neidille. Ostan aika useinkin hänelle käyttövaatteita sieltä. Tuossa iässä kasvu on sitä luokkaa, ettei huvita laittaa useita kymmeniä euroja johonkin paitaan, joka on viimeistään vuoden, ellei jopa puolen vuoden päästä liian pieni :o Nytkin löydettiin aivan supermagee hame sukkahousujen tai legginsien kaveriksi, ihanat karvavarrelliset toppasormikkaat ja mustat sukkahousut ja sukat :) On taas jotain uutta ja kivaa ”muotivaatetta”, niinkuin neiti itse sanoo, päällepantavaksi kun koulut taas tammikuussa alkaa :)

Tässäpä minun iltapalaani valmistumassa. Mukana on ainakin Ehrmanin rahka, marjoja, cashew pähkinöitä, pinaattia, omena ja banaani… olikohan muuta…ai juu, pieni loraus isomummon tekemää viinimarjamehua, nams!

Huomenna onkin sitten jännät päivät. Oi kauhee. Menen tapaamaan mahdollisesti tulevaa valmentajaani…alkaa jänis hiipii housuihini, varsinkin kun sain äsken häneltä tekstiviestin, että ota bikinit (mitkä ne on :D onks mul sellaisia :D) mukaan, että katotaan vähän fysiikkaa…aaaaaaaaaapuwa! Nooooh, se ken leikkiin lähtee, se leikin kestäkööt. Huomenna mennään paikalle, mitään häpeilemättä tempasen kaikki pois :D … tai ehkä en sittenkään… jos nyt kuitenkin kaivelisin ne biksut tuolta kaapin perältä ja toivon, että ne mahtuu päälle :D Mut juh, kyllä, huomenna varmaan kuulette sitten miten meni ja mitä mulle sanottiin… ellen ole päättänyt lopettaa koko touhua :D heh. No juh, ihan luottavaisin mielin tässä olen, hyvä tästä tulee vielä.

Nyt smoothiet nassuun ja hetkeksi soffalle laakereilleen… ja nukkuu ja sit töihin ja sit illalla stadiin ja ja ja ja ja ja… Kuulemiin :)