Kevyt maanantai!

No nimensä mukaan, kevyt maanantai. Siis duunissa oli tänään aika tappavan tylsää, plääääh… No mutta sen tietää, kun pääsee taas huomenna omiin hommiin, niin tekemistä riittää, että ehkä mä en valita, jos kerrankin on ollut rauhallinen duunipäivä :o

Ja hei, mulla on nyt aivan uuden karheet kesätassut autossa, jee jee. No kyllähän taas makso, se ahdistaa, mut ohan ainakin kelpo kumit ja kestänee taas hetken aikaa, hope so!

TÄNÄÄN alkoi salilla KEVYT VIIKKO. Eli kevyessä hengessä jatkettiin salillakin. Mulle tuo kevyt on vähän tuntematon käsite, mä en niin osaa ottaa kevyesti, mitä se on???? Mutta parhaani teen ja tänään mielestäni onnistuin aika hyvin. Mukava hiki nousi pintaan, mutta ei ollut hakattu olo treenin päätteeksi, vaan semmonen … hmmm … aika rennon letkee :) Ja panostin venyttelyihin, nyt ois lihashuollon paikka ja aika jälleen ;) Juups, että silleen. Mutta siis SELKÄPÄIVÄ tänään maltillisilla painoilla ja toistot siellä 10-15 luokkaa :)

SELKÄÄ yms. :

puolikas mave
– ylätalja levee-kapee-levee
– t-kulmasoutu tangolla (mä diggaan tästä liikkeestä ihan kympillä, eli siis normi tanko asetetaan nurkkaan, painoa päähän ja sitten rusettikahva tangon ympärille ja ei kun soutelemaan, saa aivan parhaan tuntuman just tonne selkään minne ois tarkoituskin, toimii mulla :) )
– alatalja kapee
– hammer soutu

– hk tangolla levee ote
– hk kp vinopenkissä

– vatsarutistukset laitteessa
– vatsarutistukset pallon päältä

Ja sitten niitä venytyksiä. Voi jee kun tekikin hyvää. Jalat siis tänään oikein tunteella ;) Huomenna onkin sitten tiedossa poikkeuksellisesti lepopäivä (yleensä keskiviikko) koska neidillä on nimipäivät ja meillä on psykedeelisen kaamean mageen mahtavat bileet tiedossa Huimalassa :) jee jee jee. En tiiä kuka täällä on eniten tohkeissaan… ehkä kaikki, minä ainakin :D Haha, muo ei pidättele mikään… paitsi tietty mummille pitää pitää seuraa… mut silti mä niiiiiin aijon mennä sinne kiipeilee kekaroiden kanssa ;) Huomista siis odotellessa :) Wuhuu!
Ei kait täs sit hittoikaa. Näin lähti uusi viikko jälleen käyntiin ryminällä, tai no joo…rauhallisesti ;) mutta silti kiireisesti, lukuunottamatta duunipäivää :D Illalla onkin ollut menoa ihan tarpeeksi taas mun makuun :D Oli muuten mahottoman mukavat kundit tuolla Konalan renkaassa ;) tai ehkä ne vaan esitti ja nauroi mulle selän takana :D haha, mut siinähän nauro. Mä en ole koskaan väittänytkään mitään muuta kuin että auto on mulle välttämätön paha, mä en juuri tiedä niistä mitään eikä muo kiinnostakaan. Mä pyysin autooni sellaiset renkaat, jotka ei maksa liikaa mutta kuitenkin sellaiset että poliisit ei sakota :D Pojat varmaan loi pitkiä katseita toisiinsa  siinä vaiheessa :D No onhan niilläkin jotain puhuttavaa sitten, hih. Ja ai niin, meidän salin henkilökunnalle taas terkut, oli oikein mukavaa kuulla positiivista palautetta. Terkut vaan sinne Let´s Go Centeriin :) Keskiviikkona nähdään taas :) Mutta nyt, iltapala ja unta palloon. Se on moro!

4 vastausta artikkeliin ”Kevyt maanantai!”

 • Antoisaa lepopäivää nimpparibileiden merkeissä!! :) Käytkö hierojalla muute usein?

  • Kiitos, bileet olivat hyvät :) Tytöt olivat vauhdissa ja päät hiessä painoivat menemään :) Hauskaa niitä oli seurata.

   Käyn hierojalla varmaan turhan harvakseltaan :/ pitäisi käydä useammin. Helposti voi tulla usemman kuukaudenkin tauko toisinaan :/ uuuups… mutta olen löytänyt ehkä parhaimman urheiluhierojan ever, enkä uskalla mennä kenellekään muulle :) Nyt kun tästä tuli puhe, ois varmaan aika varata taas aikaa :)

  • Kyllä maistu bileet :D Noi muksut on kyl aika hauskoja, nyt varsinkin ovat aika hyvässä iässä. Ei mitään ihan pieniä, mutta ei vielä teiniangstinkaan kourissa, joten niiden kanssa on oikeesti kliffaa :)

   Ja joo, mä laitan heti huomenna hierojalleni viestiä, käskystä Kerttu :) <3

Kommentointi on suljettu.