KYSYMYS KAIKILLE!!!

KÄYTÄTTEKÖ LISÄRAVINTEITA JA JOS KÄYTÄTTE NIIN MITÄ? ENTÄ PALAUTUKSEEN? MILLAISIA KOKEMUKSIA, MITÄ SUOSITTELISITTE. Olisin erittäin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia lisäravinteista sekä puolesta että vastaan. Itse suhtaudun näihin ”luontaistuotteisiin” hieman varauksellisesti.

Kysyn tätä koska itse olen miettinyt, että voisin vähän päivittää noita tuotteita, sillä tällä hetkellä en oikeastaan käytä mitään muuta kuin palautusjuomia :o Laitoin juuri nettitilauksen taas vetämään. Ensi viikolla mulle saapunee paketti joka sisältää lihasten kasvua tehostavaa tuotetta ;) Let´s see… pitääkö tuote lupauksensa :D Pidän teitä ajan tasalla :)

2 vastausta artikkeliin ”KYSYMYS KAIKILLE!!!”

  • Mun laturijuomaan kuuluu BCAA, glutamiini, hera- tai hamppuproteiini ja chia-siemenet. Chiat sen takia, että ne tasaa verensokeria ja koska olen diabeetikko, niin on vähän haasteellista tämä kikkailu. Palautusjuomassa ei ole hiilaria juuri tästä syystä, koska verensokeri on koholla muutoinkin aina treenin jälkeen. Siihen kuuluu vain hera- tai hamppuproteiini, BCAA, glutamiini ja kreatiini. Tarpeen vaatiessa hiilaria hedelmästä, jos siltä tuntuu ja verensokeri sitä vaatii.

    Lisäksi käytössä on sitten tietenkin D-vitamiini isolla annostuksella, B-vitskua, kalaöljyä, monivitamiinia, serrapeptaasia yms. Kaappi täynnä kaikkea tarpeellista :D

  • Hei jee, kiitos vastauksesta ja muistutuksesta. Meitsi on ihan unohtanut D-vitamiinit kaapin pohjalle :) Ei kun heti kaivelemaan ne sieltä esille taas !

Kommentointi on suljettu.