Laa laa lauantaita :)

Nonnih, railakasta lauantaita. No toisilla se on enemmän kuin toisilla. Tosin kukas sen määrittää mikä on railakasta? Kyllä mä väittäisin, että mulla on toisinaan (usein) aika railakas meno täällä himassa, vaikka ihan vain yksinäänkin :D Se vähän riippuu mistä roikkuu. Kun on tullut tällaiseksi, että elämän täyttää lähinnä treenaus, duuni, koti (ja kotiin liittyvät elementit), niin siinähän se pyhä kolminaisuus nähtävästi sit onkin, eikä siitä pidä poikkeamani :D Ei vaan taivaan tosiasia on se, että treenaus vie multa niin paljon vapaa-ajasta, että ei yksinkertaisesti huvita lähteä juuri mihinkään. Siltikään en koe jääväni (ainakaan toistaiseksi) kovin paljon mistää paitsi. Jossain vaiheessa kelasin kauheesti, että miten mun kaveripiiri ehkä supistuu, jengi ei jaksa enää olla yhteydessä tai jotain … mut oikeastaan, mun on nyt ihan pakko myöntää, että mä olen saanut niin palon uusia, ihania tuttavuuksia, että ei huoleta enää. Ja vanhatkin ovat messissä edelleen. Hengessä mukana ja se on todella todella tärkeää!!!!!

Aamu alkoi sitten varhain. Lähdimme Helin kanssa askeltamaan Malminkartanon jätemäelle. Tuossa mäessä on aika tasan tarkkaa neljäsataa porrasta. Tänään kapusimme Helin kanssa ne ”vain” viisi kertaa ylös ;) Ei paskempi setti sekään :) Kyllähän siinä mukavasti sykkeet nousi, hiki irtos ja hengitys muuttui hetkittäin jopa puuskutukseksi. Ihra palakoon, hallelujah.
Kyllä se aika iso mäki on, ei voi kieltää. Ja huipulla tuulee, se todettiin tänään :)
Siitä vaan tossua toisen eteen, mars mars!

Emme totta tosiaan ollut aamun ensimmäiset mäessä. Ehei, siellähän oli porukkaa ihan kiitettävästi. Ja facebookissa, bodytuttavani Satu pääsikin kuittaamaan, että hän oli ehtinyt jo ennen meitä :D Niin sitä pitää! Sadulle terkut :)

Kyllä näistä jätemäen portaista on tullut aika ”hittituote” täällä meilläpäin. Muistan vielä kun tuo jätemäki rakennettiin, siitä on ihan törkeen pitkä aika. Ei mulla ole todellakaan sellaista käsitystä, että se olisi ollut tässä käytössä niihin aikoihin. Kait siitä jotain skimbarinteen tynkää piti tulla tms. mut ei tullut… Onkohan siellä enää ees minkäänsortin talvikunnossapitoa? Hmmm… saattaa siellä jotain pulkkamäkitoimintaa olla :) Muistan kyllä yhtenä uutena vuotena kavunneeni tuon mäen huipulle aika umpi hangessa… tai sit muistikuvat on jostain syystä hieman hatarat tuosta kyseisestä reissusta :D ja tästä on aikaa… yli kymmenen vuotta varmaan ;)

Syksy on tullut ja mä kaivoin mun kokohaalarin taas esille. Jei! Tää on kyllä hitsin kätevä asuste, tosin kesällä tätä ei voi käyttää, tulee hiki :D
Joulupukkiakin odotetaan jo :D Liikuttavaa että mut on otettu huomioon ja vielä listan ensimmäisenä. Voi mun pientä rakkaus pakkaustani :) <3

Iltapäivällä suuntasin sitten salille. Eihän nyt yksi ylämäkitreeni vielä riitä :D No juh, vaan siis oikeesti, tänään oli ohjelmassa SELKÄ-HAUIS JA VATSA. Juh, tänään tein nyt sitten vatsatreeninkin, mikä on siirtynyt ihan rehellisen ajanpuutteen vuoksi :/ Kaikkea kun ei voi ehtiä, vuorokaudessa on liian vähän tunteja mun elämään ;) Ei voi mitään. Olin aivan innoissani, kun tajusin mikä treeni tänään on :) mun lempparia, taas ;)

SELKÄ-HAUIS-VATSA

-kulmasoutu kp
-levee alatalja
-ylätalja levee
-ylätalja kapee
-pullover

-hk mutkatangolla
-hk kp vinopenkissä
-scotti
-hammer narulla taljassa (pumppia) 

Suorat sarjat, toistot 8-10.

Venyttelyjä ja hieman poseeraamista ;) Avot, setti oli siinä. Minä kiitin ja kumarsin ja poistuin saunaan. Ah pitkästä aikaan saunaan :) Me like!

Mun poseerausharkka saattoi mennä ehkä hieman pelleilyn puolelle tänään. Eipä siinä, salilla ei ollut ruuhkaa ja mä sain kikkailla ihan keskenäni tuossa tilassa :)
Selkää on niin helppo kuvata, nooooot! Mut siinä sitä nyt on, ainakin yritetty ;)
Ja kun vihdoin sitten pääsin lähtemään kohti kotia, niin nappasin pikku emännän matkaan mukaan ja kävimme lainaa parit leffat. Ette varmaan arvaa kumpi valitsi kumman :D Mutta hei, tuo munkin leffa on sallittu, joten katsomme sen seuraavaksi. Sammyn seikkailut on jo katottu.

Ei kait tässä tänään kummempia. Huomenna ois tiedossa (pakko)lepopäivä. Mä oon jotenkin niin täynnä treeni-intoa, että ihan oikeesti tuottaa  tuskaa olla vekka salilta. Mutta mutta, levätäkin pitää, niinhän se on, joten levätään sit huomenna. Ollaanhan kuulolla. HEI NY!

Yksi vastaus artikkeliin ”Laa laa lauantaita :)”

  • MAKIAA menua taas Nainen, go go, tulosta tulloo!! <3 Kerroha sit kui pöllö leffa oli! :D

Kommentointi on suljettu.