Lauantainta!

Huomenta! Lauantai aamu on lähtenyt mukavasti käyntiin. Ohan se tietysti erikoista, että silloin kun saisi nukkua, niin ei nukuta :D Mutta mitäpä siitä. Eihän nukkuminen ole ainut lepäämisen ja rentoutumisen muoto ;)

Hassu fiilis läväyttää telkka päälle sängystä käsin. Kyllä näkyy. Ei saatu vielä eilen televisiota seinälle, mutta se on työnalla. Tai emme sittenkään vielä tiedä, haluammeko sitä seinälle vai emme :D On elämä sitten vaikeeta!

Syksyistä maisemaa Vantaan Kaivokselasta :)

Tällainen laite tuli hankittua sitten eilen. Voi että tämä on hyvä :) Ei johtoja roikkumassa. Suoraan korville vain ja salille. Helpottaa elämää kummasti. Joskus on suorastaan huvittavaa katsoa, kun jengillä on MP3t salilla ja osa ajasta menee siihen kun pitää asetella johtoja ja soitinta jokaisen laitteen välillä. Tässä mallissa ei sitä ongelmaa voi olla!!!! Jeih, tällaisesta olen haaveillut ja tämä tosiaan tuli myyntiin nyt 10.11.11. Ostin valkoisena, kun mustaa ei ollut nyt saatavilla ja minä kun olen tällainen mulle kaikki heti nyt tyyppi, niin en voi odottaa. Valkoinen on ihan hyvä väri, vaikka musta on ainut oikea!!!! (vaikkakin muistaakseni mustaa ei lasketa väriksi ;)). Ja odotan jo kesän pyörälenkkejä, kun voin iskee nämä korvilleni ja lähteä pyyhältämään :) Sen lisäksi että nämä ovat langattomat, niin nämä ovat myös kosteudenkestävät! Wuhuuuuu! Yeppee! Happy happy. Hyvä ostos, oletan. Olen jo tyypannut näitä ja pysyy hyvin päässä kuule.

Eilen iltasella kävimme viemässä seniori rotikalle yllätyslahjan. Tuli hankittua Tarjoustalosta sellainen parin euron pehmolelu kaverille. Söpö vaaleanpunainen possu joka vinkui mukavasti. Voi kun se olikin söpön näköinen viiden minuutin käytön jälkeen, mutta mitä siitä kun rotikka tyttö tykkäsi :) Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa… voi jospa oisit voinut olla mukanaa :D :D

Nyt aamulenkille :) Sitten puuron keittoon. Olo alkaa olee huomattavasti parempi, lupaavaa kun tuntuu sille jo heti aamusta. Yskä on seuranani, mutta sitä varmaan jatkuu taas pitkään. Se on moro!