Lauantaita taloon!

Hola hola! Täällä sitä taas jäkitään :D Eilen illalla olinkin aika valmista kauraa tossa kymmenen jälkeen illalla ja painuin siis aika ajoissa pehkuihin. Laitoin kellon soimaan pikkasta yli kymmenen tänään aamulla, mutta heräsin jo hyvissä varhain ennen kellonsoittoa. Jaa niin miksi mulla oli herätys? No ihan siksi, että olin päättänyt OSALLISTUA TÄNÄÄN FLOWRIDE CRUISER TUNNILLE! Wuhuu, läski palamaan heti aamusta ;)

Aamulla en sitten muuta tehnytkään kun hilasin hanurini ylös sängystä, heitin lisäravinteet hetulaan, puin trikoot niskaan, pakkasin salikassin, pissatin koirat ja lähdin salille :)

Ehdin siinä ennen tunnin alkua hieman crossailla ja lämmitellä kroppaa. Tosin hyvinhän se lämpee tuossa tunnin alussakin :)

Riku valmistautuu vetämään tuntia :)

Siitä onkin pieni tovi kun minä olen viimeksi ollut sisäpyöräilytunnilla. Mietin hetken, et katotaan miten ämmän käy. Cruiser tunti on luokiteltu keskiraskaaksi tunniksi. Sitä suositellaan jo jonkin verran liikuntaa harrastaneille pyöräilyn ystäville. Eli välttämättä ei ihan aloittelijoiden tunti ;)

Mukavaahan näillä tunneilla on kuitenkin se, että jokainen voi loppupeleissä tehdä ihan oman kuntonsa mukaan. Ei ole aina pakko nousta seisoen polkemaan tai kiihdyttää tms. Voi ottaa vähän chillimminkin jos siltä tuntuu. Ohjaaja Riku piti hyvin koko ajan jengin kartalla siitä, että millainen sen oman olon oltava.

Näillä ohjeilla meitsikin jaksoi mainiosti koko tunnin läpi. Musiikki oli mukaansatempaavaa ja meitsin ois melkein tehnyt mieli tanssia :D Paukkuja riitti vielä loppukiihdytykseenkin joka tehtiin seisten. Huh! Kiitos ja kumarrus Riku ;)

Flowride tunnin jälkeen mulla oli vielä edessä SELKÄ – HAUISTREENI. Sitä ennen oli kuitenkin pakko vetää vähän välipalaa. Kävin ostaa infosta kahvia ja Foreverin oman proteiinipatukan, banaani – suklaa, ja olihan muuten hyvää!!!! Suosittelen maistamaan ;)

Omasta repusta löytyi vielä banaani ja proteiinijuoma. Pieni hengähdystauko ja puntille :) Jausa!

SELKÄ – HAUIS

-kulmasoutu kp
-levee alatalja
-ylätalja
-kapee ylätalja
-pullover taljassa

-hk tangolla
-hk kp vinopenkistä
-scotti

Mulla riitti fiilistä vielä punttitreeniinkin ihan kympillä. Sen verran hyvin tuli nostatettua pöhinää pyöräillessä :)

Taas noista liikkeistä. Alatalja ei oikeasti ole ihan simppeli liike, ellei sitä osaa. Tänäänkin tuli nähtyä aikamoista venkoilua tuossa kyseisessä liikkeessä. Siksi haluan lisätä tähän linkin josta näkee miten SE KUULUU OIKEASTI TEHDÄ! ALATALJA BODY CAMP!

Tulihan tempastua pitkästä aikaa korkkaritkin taas jalkaan ja treenattua poseerausta. Joo, kyllä se on vaan pakko, vaikka edelleenkin korkkarit on mulle kyllä aika vieras kulkuneuvo :D haha!

Lopuksi saunan kautta kaupoille ja kotiin. Apetta nassuun ja ah, nyt voin nauttia loppupäivästä ja illasta ihanassa kodin rauhassa ;)

Mitähän sitä huomenna keksisi? Vai onko mulla lepopäivä? Hmmm… No ei, vähän hotsittais käydä kokeilee tuo Body tunti?!?! Let´s see. Joka tapauksessa varmasti salille menen :) uskoisin :)

Ei tässä kummosempia. Perus lauantai, melkein ;) Nauttikaa. Treenatkaa. Kasvakaa!!! HEI NY!

Sponsored by Forever Varisto

4 vastausta artikkeliin ”Lauantaita taloon!”

  • Hei jee, tosi hyvä vinkki tonne BodyCampin Youtube -channelille. Erittäin hyviä ohjeita eri liikkeisiin, ei tee ittellekää yhtää huonoo käydä välillä vilkuilemassa :) Bongasin sun blogin blogilistalta hakusanalla ”bodyfitness”. Meinasi jo epätoivo iskeä, ku sanalla ”fitness” löytyi lähestulkoon vain bikinifitness-blogeja, joissa nyt ei sinänsä mitään vikaa oo, mutta ku oma laji ois kans nimenomaan tuo bf. Kisavuosi toivottavasti 2015. Tsemii treeneihin!

    • Hei Hanne! Ja tervetuloa lukemaan :) Aivan mahtavaa jos kirjoituksistani on ollut hyötyä :) Tällainen palaute on parasta :) Kiitos siitä! Ja tsemppiä treeneihin myös sinne.

  • Oho, oho, nyt on maailmankirjat sekaisin kun Päivi on käynyt sisäpyöräilemässä :D Kun tää postaus tuli feediin Facebookissa, niin piti ihan hieraista silmiä että voiko tää olla oikeesti peräisin siun blogista :D

    • Haha :D Kuules Anna, määäää oon vanha sisäpyöräilijä :D Ennen kun hurahdin tähän punttitouhuun, niin vallankin kävin fillaroimassa, ihan hulluna. Nyt on vaan ollut toooooosi pitkä tauko ja vähän jännitti nousta fillarin selkään. Pelkäsin et tipun kyydistä ensimmäisen kymmenen minsan sisällä, mutta hittolainen yllätin itseni. Ei tehnyt tiukkaa, fiilis oli mahtava alusta loppuun asti ja mä oon niin in löööv taas :D

Kommentointi on suljettu.