Lauantaita

Nonnih kuulkaas nyt on risteilyt risteilty ja palattu taas normi loma-arkeen :D Eli totta tosiaan keskiviikkona käväsimme kaverin kanssa Tallinnassa ja torstainahan me jo tulimme takaisin. Sen verran voimille otti tuo reissu, että torstai meni kyllä ihan levätessä, nukkuessa, telkkaa katellen jne. Perjantaina sitten jo täys rähinä päälle.

Meillä oli ihan oma seisova pöytä hytissä. Ei huonommat tarjoillut ollut tässäkään pöydässä :D
Alkaaks tässä nyt olee sitten sitä lookia, että voi sitä Aaronin Jonnea lähteä katsomaan :D Hahhaha, olihan se kokemus muiden joukossa. Mä en siis tod fanita kyseistä artistia, mutta kaveri tykkää, joten mukana oltiin ja hauskaahan meillä oli hittolainen sentään :)
Ja palataksemme jälleen asiaan, eilen PERJANTAINA siis kävin rykäsee selkätreeniä. Voimaviikkoa vedellään edelleen. Mukavasti liikku raudat, vaikka vähän oli pelko persiissä, että risteily olisi vienyt veronsa, mutta näin ei onneksi ollut.
Hieman, myönnetään, on jumpparilla väsynyt katse :D Sen siitä saa kun diskoilee aamuyöhön asti :D
Iltalenkillä :)

Näin alkaa olemaan tämäkin viikko paketissa. Nopeasti on viikko taas vierähtänyt ja mikä tällä hetkellä ärsyttävintä, kurkkua kaihertaa, tai itse asiassa ei vielä edes kurkkua vaan nenänielua, jos tiedätte mitä tarkoitan :D Mutta mulla nää flunssat alkaa AINA tällä tavalla. Mä en ehkä ala jos saan tähän nyt jonkun räkätaudin, mjäääääh. No ehkä se jää vaan näihin tuntemuksiin ja saan psyykattua sen itsestäni pihalle ennenkuin se ehtii pahemmaksi. Toivotaan niin :)

EILINEN SELKÄJUMPPA:

-ylätalja levee ja kapee
-hammersoutu
-kulmasoutu tangolla

-hk tangolla

Siinä se omassa lyhykäisyydessään ja ytimekkyydessään. Sarjoja 3-4 ja toistot siellä 6-8. Jeih! Niin ja fillarillahan mä olin toki liikenteessä. En kuitenkaan siitä syystä, että elämäni ensimmäisen kerran koin bensan loppumisen tankista. Mutta hei, mikä hauiskinta, bensa ei suinkaan loppunut tien päälle, vaan parkkiruutuun :D Että niin hilkulle mä osaan autoni ajaa :D No mutta onni onnettomuudessa, lähin Neste on kivenheiton päässä joten kipasinpa sitten sinne hakemaan löpöä ja avot, auto hurahti käyntiin kuin unelma :) Onneksi se oli vaan bensasta kiinni, en ois ehkä kestänyt jos siinä ois ollut jokin muu vika :p Eli näin. Tarinan opetus, tankkaa autosi :D Hei ny!