Lepopäivä

Hyvää sunnuntai päivää kaikille vähemmän innokkaille ja innokkaille blogin seuraajilleni :) Kaunis päivä näyttäisi olevan, mutta minä olen mähninyt sisällä koko päivän, mitä nyt välillä olen käynyt partsin oven raossa tsiigailemassa miten meidän prokkis etenee. Eilinen duunipäivä uuvutti siinä määrin… ja treenit tietty mukaan lukien, että eilen jäi leffailtakin vähän puoli tiehen. Lainasimme Iron Skyn ja joo, se oli hassun hauska ja hyvä ;) tykkäsin, erilaista toimintaa :D

Iron Sky, suomalaista ilotulitusta :D hih!

Sitten meidän projekti pöytään :) Uuu jee, nyt se toteutetaan. Tätä ollaan tässä jo hetken aikaa pyöritelty mielessä, että koska ja miten ja millainen ja ja ja… Nyt olemme päätyneet siihen, että tästä tulee iso olkkarinpöytä, eli kaksi kuormalavaa päällekäin. Alle renkaat, jotta sitä on helppo liikutella. Hieno siitä tulee.

Tästä lähdetään :o kaunista eikö?

Päätimme, että päällimmäisestä lavasta sahataan turhat poikkipuut vekka, jotta välitilasta tulee hyvin toimiva. Sinnehän voi tunkea sitten mitä haluaa, lehtiä tms.

Turhat poikkipuut pois alta :)

Haluamme myös säilyttää puun oman ulkomuodon. Ei ole tarkoitus laittaa mitään peittävää maalia päälle, vaan haluamme, että puun rakenne näkyy. Pöydästä olisi näillä näkymin tulossa harmaan sävyinen, katsoo nyt muuttuuko mieli. Hienot polttomerkinnät lavoissa on myös säästettävä, ehdottomasti. Niistä tulee tiettyä särmää ;) Pinnat hiotaan sileiksi, muuten saa olla.

Lavan hiontaa.

Tästä tulee niin magee, sanokaa mun sanoneen ;) Aijon pitää teitä ajan tasalla miten tämä homma etenee ja mikä tulee olemaan lopputulos. Sitä jännityksellä ainakin itse odotan ;)

Meitsillä on hiusten blondaus juuri meneillään. Taas kampaamoa kaihtaen leikkasin itse hiukset ja värjään. Samalla kokeilen myös kulmien blondausta. Katsoin yhdestä seuraamastani blogista, että joku muukin oli uskaltanut vedellä hiusvärit kulmiin, niin miksi en minäkin :D Kaikkea pitää kokeilla.

Mutta nyt painelen tästä suihkuun. Pikku emäntä on kylässä pikkusiskollaan ja tulee…tai ei tule, vaan minä haen hänet sieltä jossain vaiheessa. Rankkaa mennä JO huomenna duuniin, ärh, mä en niin ole viikonlopputyöntekijä. Voi kuulkaa, että saattekin kuulla tästä vielä monta kertaa :D Koittakaa kestää ;) (enkä siis marise sen vuoksi, että pitäisin jotenkin viikonlopputyötä tyhmänä tms. eli kaikki vuorotyötä tekevät, älkää nyt missään nimessä ottako itseenne. Mä arvostan ihmisiä, jotka jaksavat tehdä esim. ihan rehellistä kolmivuorotyötä mihin kuuluu yötyö ja viikonloput. Mä en vaan taitais siihen kyetä, olen niin rutiineihini kangistunut, että jos epänormaali vuorokausirytmi horjuttaisi mun päivärutiineita, olisin varmaan ihan sekaisin :/)

Jeps, mut nyt sinne suihkuun :)

2 vastausta artikkeliin ”Lepopäivä”

    • Ihan varmasti tulee kuvia projektin etenemisestä. Tälleen viikolla prokkis aina vähän jäätyy, kun on niin paljon kiireitä, mutta hiljaa hyvä tulee ;) toivottavasti myös hermeettisen hieno :D

Kommentointi on suljettu.