Lomatohinoita

Yeppee, duunit ovat alkaneet, tälläkin hetkellä istun sorvin ääressä, mutta ainahan muutama sekka on aikaa päivittää blogia ;) kun lomalla ei ollut :D No juh. Lomalla tuli touhutta jos jotakin. Kilpikonnat ovat olleet ihan innoissaan kun ovat päässeet vaeltamaan meidän pihapiiriin. Uskokaa tai älkää, kilpikonnan ulkoilutus käy ihan työstä :D Ne on aikamoisia rallaamaan kun sille päälle sattuvat ;) hiki siinä tulee. Ei puhettakaa, että laittaisi pitkäkseen aurinkoon ja kaivaisi kirjan esille, ehei, siinä vaiheessa konnat olisivat jo kadonneet :o

Tällaista jälkeä tulee kun menee irlanninsusikoiran kanssa uimaan :D Juu-u, käytiin eilen uittamassa vaihteeksi meidän koiria lammella ja tällä kertaa minäkin uskaltauduin sinne sekaan :) Lammen vesi on ollut pitkään huonossa kunnossa ja edelleen sen fosforipitoisuus on korkea, mutta muuten sitä on saatettu jo huomattavasti parempaan kuntoon. Mikäs siinä, eihän sitä vettä tarvitse juoda ;) joten sinne vaan. Ainakin oli lämmintä ja mikä iloisin yllätys, tällä kertaa siitä ei jäänyt ihoon sellaista ruskeaa mähnää,mitä usein lampi vesistä jää. Oikein oli virkistävää ja meidän iso ukko nautti koko rahan edestä :) jei.

Illalla väännettiin oikein kunnon setti sulkista. En muistanutkaan, että se voi olla noin hauskaa. Hiki virtasi, olihan eilen ihan sairaan kuuma päiväkin. Siihen vielä sitten heilumaan mailan kanssa, niin voin kertoa, ettei kylmä päässyt tulemaan. Itse asiassa pelasin biksut päällä :) Tästä on taas hyvä jatkaa. Iltapäivällä salille vähän pumppaa rautaa, josko sais taas kroppaan lisää lihaa. Johan tässä on ehtinyt lomalla kuihtumaan :o ohhoh. Palaillaan!