Lördag

Uih, miten ihanaa nukkua aamulla vähän pidempään (klo 8.00 soi kello). Kahvia oli keitetty pannuun valmiiksi :) Mikäs tässä. Pikkuneitikin tulee kotiin mökkireissultaan vasta päivällä… suoraan kekkereihin :) Joten tässä vietän vähän niinkuin ennakkoon äitienpäivää :) Aivan ihanaa! Kaiken kruunaa se, että pääsen ihan justiinsa lähtemään salille crossailee ja jos aikataulu antaa myöden, voisin vetää salin puolella vähän punttitreeniä päälle. Aikataulu on tosiaan olemassa, kun vieraat saapuvat, niin sitä ennen pitää tietysti ehtiä laittaa koti kuosiin ja apetta tarjottavaksi :) Tarkat suunnitelmat on tehty ja näillä mennään… hyvä siitä tulee.

Jaha, isomummo muistutteli juurikin muo puhelimen välityksellä siitä, että olemme menossas ensi torstaina oopperaan. Niinhän se olikin. Voi sentään… mielettömän mukavaa sekin :) Puhelimessa taisi vierähtää nyt sitten kuitenkin suurin aika tästäkin kirjoituksesta. Toinen puoliskokin soitteli todetakseen ”Huomenta kaunis” :) hih. Loppu olikin sitten perinteistä jutustelua. Mietittiin lähinnä tuoko hän pikkuneidille yllärilahjaa vai ei.. ja jos tuo, niin mitä :)

Jaa mutta nyt kello rientää taas siihen malliin, et terve. Tulee kohta kiire kuntosalille, treenikassikin on vielä pakkaamatta ja minä makaan sängyllä yöpaidassani.