Mä jaksan veivaa veivaa…

Nonnih, tiistaikin alkaa taittumaan illan puolelle. Haipakkaa on pitänyt, niinkuin aina. Ihanana lisänä tänään töissä meillä oli ihanaisen duunikaverini tytär suorittamassa taksvärkkipäiväänsä :). Reipas nuori neiti ja kesti meidän seurassa hyvin :D Pikkasen joutu itsekin skarppaamaan mitä suustaan päästelee ;) heh.

Meillä sutinaa piisaa ihan jokaiselle päivälle :)

Töistä sitten yllättäen jälleen suoraan salille. Mitäs mitäs, tänään oli virallisesti viimeinen kevyen kierron veto, mutta saattaapi kuulkaas käydä niin, että vielä huomennakin otan chillisti. Jaa miksi… niin miksi, miksi ylipäätään menen huomenna salille? Niin mähän olen sitten vetänyt neljä päivää putkeen :o mutta no… elämä on ja mulla on torstaina hieronta, joten ajattelin sijoittaa lepopäivän sinne sitten ;) enhän mä nyt kahta päivää peräkkäin lepää, herranen aika sentään :p No ei vaan, tarvittaessa lepään toki, mut no, nyt ei ole kaiketi tarvetta ;) koska teen ”vain” kevyesti :D Minä ja kevyt, emme oikein sovi samaan lauseeseen, mutta… no sanotaan nyt että kevyemmän ;)

TÄNÄÄN  oli vuorossaan OLKAPÄÄT-SELKÄ JA TAKAOLAT. Hieman meinaa nyt syödä naista, koska mun olkapäät on ottanut nyt vähän hittii. Luulen, että vipunostot ovat saaneet ne vähän ärhäkkäiksi. Mulla on nimittäin nykyisessä ohjelmassa kohtuu paljon vipareita, erilaisia sellaisia. Nyt täytyy keskittyä siihen, että yritän tehdä olkapäille sellaisia liikkeitä mitkä tuntuu hyviltä. Olkapäätreenihän on yks mun lemppari, melkein jopa ykkönen … joten en ehkä kestä jos olkapäät alkaa vihottelee. Noooooh, sellainen fiilis mulla on, että kyseessä ei ole mikään vakava juttu, rasituksesta todennäköisesti johtuvaa, mikä varmaan menisi ihan levolla … hmmm … mutta sitten tullaan taas tähän, että minä ja lepo, emme mahdu samaan lauseeseen ;) No okei, jos on on PAKKO, niin sit on PAKKO. En mä ala terveydelläni leikkimään tietenkään. Mieluummin sit lepoa kuin joku pysyvämpi vamma :/ ei houkuta. Mutta okei, torstaina menen hierojalle ja katotaan mitä hän sanoo :)

Ja niitä venyttelyjä ja lämmittelyjä… niitä pitäisi jaksaa tehdä aina ja hartaasti. Tiedetään tiedetään.

OLKAPÄÄT – SELKÄ JA TAKAOLAT

-pystypunnerrus smithissä
-viparit sivulle
-yhden käden viparit
-vinopenapunnerrusta pystypunnerruksen sijaan

-kapee ylätalja vastaote
-talja niskan taakse
-yhden käden alatalja

-hammer soutu
-facepull

Kevyesti mentiin, ainakin semikevyesti. Tuntuma oli hyvä ja voin hyvin kuvitella että siivet on huomenna hellänä. Sellaisen poltteen sain aikaiseksi taljassa :)

Eipä tässä kaiketi tällä erää sen enempää asiaa ollutkaan. Viikko jatkakoon kulkuaan :) Se ois muuten syyslomaviikko koululaisilla. Täällä meilläpäin koululaiset viettävät syyslomaa vain torstain ja perjantain… ja tällaiset tavalliset työtä tekevät ihmiset kuten minä, emme tietenkään vietä mitään lomaa. Siksipä meidän pikku emäntä suuntaa landelle mummin kanssa. Ai miten niin käy kateeksi :/ mutta iloinen olen emännän puolesta, että pääsee chillailee sinne :)

Ollaanhan taasen kuulolla. Jaksakaahan jumppailla :) Muistakaa, ei kipuu ei hyötyy ;) :D HEI NY!