Maanantai :)

Aih, ihana aurinko jaksaa ilahduttaa meitä tänäänkin :) Lämmintä on ollut. Siitä huolimatta, vaikka hetken kyllä mietin, lähdin pyöräilemään salille ja vielä pro tunnille, jotta hikikin oli siis taattu. Ihan kuin ei hikeä olisi pukannut muutenkin pintaan :D No mutta päätetty mikä päätetty, joten salille suuntasin siitäkin huolimatta, että päivä oli mitä kaunein ja telkasta tuli Suomen peli, joka muuten voitettiin ihan kivasti. Hieno homma. Pikkuneiti viihtyi leikkihuoneessa, hyvä, sillä päiväkodissa oli ollut hieman vaikea päivä. No uskon sen johtuneen siitä, että takana oli rankka viikonloppu maalla, erossa äidistä torstaista asti ja koska maalla oli myös isin kaveri ja heidän muksut, niin menoa on piisannut ihan riittämiin. Voin kuvitella, että neiti on ollut todella väsynyt. Ainakin eilen hän nukahti hetkessä omaan sänkyynsä. Nyt näyttäisi sitten virtaa olevan :O No onneksi huomenna ei ole pakko herätä kukon laulun aikaan, sillä itsekin menen iltavuoroon. Sen sijaan on muistettava, että yhdeksältä on oltava päiväkodilla, sillä muksut lähtevät Mörri kouluun, josta tulikin mieleeni, että pitää muistaa tehdä eväät neidille. Oih… arki on taas alkanut :)

Kuuma on. Huh. Meidän asuntokin lämpeää aika mukavasti päivän mittaan. Makuuhuoneessa pidämme nyt tuuletinta yötäpäivää päällä. Eihän se huoneilmaa viilennä, mutta tuntuu mukavalta kun se puhaltelee paljaalle iholle :) jei. Laitoin myös pikkuneidin huoneeseen tuulettimen ja olohuoneeseen. Partsin ovi saa olla yönkin auki, koirat pääsevät sinne nukkumaan jos niin haluavat. Yöllä siellä on kuitenkin mukavan viileetä. Ei pitäisi valittaa, kun nyt on näin hienot säät, enkä valitakaan. Mutta vakavasti olemme harkinneet, että josko sitä hankkisi jonkin sortin ilmastointilaitteen. Hmmm… täytyy miettiä.

Tänään syötiin, yllätys yllätys salaattia ;) ja sen kera riisiä (riisi-ohra) ja tein wärssiä, joka on saanut suuren suosion täällä kotona :) Puoliskokin makustelee sitä oikein suurella ruokahalulla. Mä kuulema osaan sitten aina tehdä ruokaa ;) ja mikä parhainta, jopa terveellistä maistuvaa ruokaa :D Olen guru… No pääasia että maistuu. En kyllä ole kieltänyt puoliskoltani meetwurstia tms., vaikka itse en niitä suuhuni laittaisikaan. Antaa toisen nautiskella ;) Pikkuneidillä ja hänellä onkin välillä kunnon leipäbileet, tekevät oikein herkkuleipiä kaksistaan, nih, ja äiree jää ilman. Oma valinta…joten en valita ;) edelleenkään.

Keskiviikkona olisi tarkoitus mennä jatkamaan vielä pihatöitä. Anoppilasta oli tullut kiitosta pihatöiden mittavuudesta. Kiva, että olen voinut olla avuksi ;) tai olemme voineet olla avuksi. Onhan siinä sitä lääniä, joten ei varmasti haittaa, että autamme. Mielelläni minä ainakin autan, mikä sen mukavampaa. Keskiviikkona olisi myös tytön koululla vanhempainilta, hmmm, täytyy käydä siellä kääntymässä ja sitten palata pihahommiin. Tarkoitus on myös lämmittää sauna ja grilli, joten en aijo jäädä osattomaksi. Puolisko ja neiti saapi touhuta siellä sillä aikaa kun minä käyn näyttäytymässä koululla. Jännittävää, koulu on sama minkä minä olen aikoinani käynyt. Ympyrä sulkeutuu :) näin se aika rientää. Onneksi on jo noin iso likka… aivan ihanaa, iso tyttö ja itse on vielä kuitenkin nuori… Päätin aikoinani, että jos ei lasta ole tullut ennenkuin täytän kolkyt, niin sitten saa jäädä… ja no, kuten olen sanonut, jos jotain päätän, sen myös teen ;) hih.

Jasso, nyt puolisko katselee vierestä sen oloisena, että pitäisi kaiketi käydä iltapesulla ja kömpiä sänkyyn. Neitikin odottelee, että käyn ihastelemassa hänen huonettaan, siellä on siivottu. Kerrankin… :) On se muru, hän haluaa ilahduttaa äitiä. Rakastan tuota pientä ihmistä, se on maailman rakkain. Kun häntä katsoo, tiedän, mitä rakkaus on, mitä on todellinen puhdas pyyteetön rakkaus. Tällaista ei voi kerta kaikkiaan kokea, jos ei ole omaa lasta… olen siitä aika vakuuttunut.

No mutta ennenkuin menee liian syvälliseksi, niin jatkan iltatoimia. Mitähän sitä huomenna pistäis päälle. Jos on yhtä lämmin, niin aika hintsussa kerrastossa aijon lähteä liikkeelle. Nyt on nautittava.