Maanantaita för alla!

Heippatirallaa. Taas on polkastu uusi viikko käyntiin. Kyllähän meni taas viikonvaihde vilauksessa. Epistä! No ei se auta valittaa. That´s my life :D

Eilen oli siis lepopäivä. Chillasin ihan oikeutetusti ja perusteellisesti. Tuli käytyä oikein Helsingissäkin, uuuuuu, siis ytimessä ;) Onhan se aina vaihtelua. Ja kyllähän sitä ihmisvilinää kun siellä tsiigailee, niin aina vahvistuu se fiilis, että jonain päivänä mä vielä asun ytimessä! Todellakin. Mä tykkään Helsingistä :) 

Tuli kahviteltua Kampin ostoskeskuksessa ja ehdinpä käydä Cybershopissakin ostamassa itelleni muovisen tapin läväriin. Vihdoin ja viimein. Eihän tuokin hankinta ole ollutkaan työn alla kuin… öööö… ainakin puoli vuotta?!?!?!?! Ehkä enemmänkin. No nyt se on hankittu. Odottaa vaan asennusta tuolla lompakossa edelleen. Katsotaan kuinka kauan menee siihen, että saan sen huuleen :D

TÄNÄÄN sitten paluu normi arkeen. Eli eli, aamulla duuniin ja sieltä salille. Yllättävää. Noh, duunissa mulla oli koko päivän outo tunne päässä. En nyt oikein osaa sanoa, että särkikö mun päätä vai mikä oli :/  Onneksi saatiin tänään hommat ajoissa pulkkaan ja pääsin lähtemään hieman aikaisemmin. Ei yhtään hävettänyt nostaa kytkintä puolta tuntia aikaisemmin, koska a) olen tehnyt ihan kiitettävästi ylitöitä viime viikolla ja b) mun päätä todellakin särki.

No se duuniasioista tällä kertaa.

SALILLA  oli vuorossaan TAKAREIDET- POHKEET JA VATSA! Wuhuu! Ihanan rankkaa. Jalkatreenit ovat aina!

-takareidet istuen
-takareidet maaten jalka kerrallaan
-SJMV kp
-yhden jalan prässi
-jalkojen loitonnus puoli istuen -> istuen (ah miten jäätävä pumppi hanuriin :D)
-ballerinakyykky korokkeilla ja lisäpainolla

-pohkeet istuen

-vatsat vastuksella
-peffan nostot
-vatsat pallon päällä, sivuttaiset ja suorat

Kyllähän siinä taas tovi jos toinenkin vierähti. Mutta mikä parasta, aivan jäätävä tuntuma ja spaghettijalat treenin päätteeksi. Uh :) Nam!

Ainut ihan pieni miinus treenin aikana oli, että mulle iski aika jäätävä hedari siellä jossain yhden jalan prässin ja balettikyykyn välimaastossa. Ei voi sanoa, että se olisi ollut hirveetä, mutta ei se nyt kauheen kivaakaan ollut. Tosin ei ole ensimmäinen kerta kun mulle iskee jysäri jalkatreenin aikana, ei todellakaan. Tänään tosin hedaria oli jo ilmoilla ennen treeniäkin :o että… no mene ja tiedä, mikä johtui mistäkin, mutta pääasia on, että päätä ei särje enää :)

Tänään kun salilla tsiigailin sitä porukkaa, mut valtasi jotenkin ihan sairaan hyvä mieli. Melkein oikeesti liikutuin. Okei, treeni oli loppusuoralla, mulla oli takana raskas päivä päänsärkyineen jne. Kropassa varmaan jylläsi endorfiinit ja adrenaliinit sekaisin… joten se saattoi edesauttaa tämän olotilan syntymistä. Mutta siis oikeesti, kun katsoin sitä porukkaa, niin laidasta laitaan ihmisiä, nuoria, vanhoja, kauniita, komeita, pitkiä, lyhyitä, hoikkia, laihoja, lihaksikkaita, pyyleviä :) Kaikki tekemässä sitä omaa juttuaan. Aivan oikeesti, ihanaa, että niin kirjava joukko treenaa siellä saman  katon alla, kaikilla tavoitteena saada hyvä fiilis ja muutosta omaan kroppaan! Huippua. Mun ois ehkä tehnyt mieli halata jokaista erikseen… mut jätin sen sit väliin :D Ehkä parempi niin :) Jotenkin tuli niin kotoinen fiilis. Miksi mun pitäs olla jossain muualla? Ei miksikään! Miksi mun pitäis treenata jossain bodarikeskeisemmällä salilla? Ei miksikään! Vaihtelu virkistää toisinaan, mutta olen kyllä hyvin tyytyväinen tämänkin hetkiseen tilanteeseeni. Mulla on käytössä ihan huippu kuntosalit ja kivenheiton päässä himasta! Hei mikäs sen siistimpää!

No jotta tää ei nyt menis ihan imeläksi vuodatukseksi, niin lopettelen tänään tähän. Ollaan kuulolla. Huomenna ihastutan teitä jälleen, oi arvoisat lukijani. HEI NY!

2 vastausta artikkeliin ”Maanantaita för alla!”

  • Ihana bloggaus Nainen! <3 Ja ihan parasta ku pää parani, asennetta oli taas rutkasti, huippua!!

    • Juh asennetta ja kunnianhimoa ei ainakaan puutu! Ja olen kyllä huomannut, että tällä asenteella olen saanut myös olla terveenä, mitkään kausiflunssat eivät ole muhun iskeneet, toisin kuin moniin työkavereihin ja lähipiiriin. Toivottavasti ei myöskään iske. Positiivinen asenne, se on salaisuus ;) ! Kerttu <3

Kommentointi on suljettu.