Mondag

Nonnih, takana vauhdikas ja aika lailla hauskakin viikonvaihde :) Yllättäviä käänteitä jälleen… tai no, yllättäviä ja yllättäviä, ei kait niinkään. No mutta hauskaa oli ja tulihan levättyäkin. Tänään on selkeesti kotityöpäivä, puuh. Toista koneellista pyykkiä vatkaan ja astiakone pauhaa täysillä. Pikkuemäntä on siivonnut enemmän tai vähemmän omasta halustaan huonettaan :) Huomenna onkin sitten selkeesti salipäivä.

Olen jotenkin onnistunut reväyttämään tms. mun oikean käden lavan kohdalla olevan lihaksen. Mikä ikinä se onkaan nimeltään. Sain muuten viikonloppuna kehuja kropastani. Multa muun muossa kysyttiin, oletko sä aina ollut noin timmissä kunnossa. No siihen on yksi ja oikea…rehellinen vastaus ”EN” :D No en olekaan… en näin treenattu, mutta kuten sanottua, en mä nyt mikään läsökään ole koskaan ollut. Kaikki on suhteellista. Mutta kyllähän se kummasti hivelee itsetuntoa kun saa kehuja… vai voiko joku muka väittää jotain muuta???? Eli siis salille jälleen tekemään lisää lihasta tähän kroppaan ;)

No mutta koska ei ole mitään sen kummosempia treeniuutisia kerrottavana, niin en käy lätisee mitään shaissea tähän :) Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille tasapuolisesti! Ja treeni-iloa!!!!