Olkapää pumppia ja kovia jumppia :D

Diipa daapa, viikko pulkassa ja silleen. Kohta pitäs vissiin painaa tämä pieni viisas pää tyynyyn ja matkustaa tirsamaahan :) I love it ;) Mikäs sen mukavampaa kun kunnon, pitkät, anaboliaunet ???? Eipä juuri mikään… paitsi isot raudat ;) Grrrr… Joo… asiaan.

Viikonloppu heilahti taas siivillä. Perjantai meni niin nopeesti, kun oli jos vaikka mitä. Lauantai oli ihan lepopäivä, chillattiin tytön kanssa ja meillä oli niiiiin mukavaa :) 

Käytiin vähän kaupoilla :) Myyrmannissa. No mitäänhän me ei juuri ostettu, muuta kuin ruokaa, mut kivaa oli. Ei aina tarvi shoppailla, ikkunaostokset ovat ihan jees nekin. Sitä paitsi, mitä me oltais nyt tarvittu? Ei mitään. Kaikkee oikeastaan on ;)
Koko viikonloppu on jännitetty SM karsintoja. Nyt on sitten tuloksia tullut. Tuttuja naamoja on päässyt jo jatkoon, yeppee, onnittelut kaikille. Erityisen paljon lämmittää tuttuni Helin pääsy Lahteen :) Olen hyvin intensiivisesti seurannut hänen valmistautumistaan karsintoihin ja kuten kaikki muutkin niin , hänkin on tehnyt kovan ja upeen duunin. Ekalla yrittämällä Jyväskylässä ei vielä paikka auennut ja voin kuvitella sen pettymyksen määrän, mutta tänään Tampereella paikka aukesi sitten hienosti. Heli on niin ansainnut sen. Olen hänen puolestaan onnesta soirona, menen enemmän kuin innoissani tsiigaa häntä ja monia muita Lahteen. Yeppee!

Tänään oma homma oli salilla pumpata olkapäät ja pohkeet. Tulihan siinä sivussa sitten jumpattua vähän hauistakin ;) Olen koukussa hauiskääntöihin. Ihan kaikenlaisiin hauiskääntöihin. Ihan sama mitä, millä ja missä… jos vaikka puhun puhelimessa, käteeni saattaa eksyä jokin vähän painavampi esine ja jo alkaa hauis kääntymään :D Epätervettä? Ei, se on harrastus :D

Tänään tein muun muossa pystypunnerrusta smithissä :) Tuolla mun ”kotisalilla” :) (Let´s Go Center) smith on yllättävän raskas. Joo siis todellakin on laitteissa eroja, voin ihan näin sen sanoa. Esim. Foreverin smith (ainakin toinen niistä) on höyhenen kevyt… siis pelkkä tanko. Tokkohan noista raskaan saa lataamalla kiekkoja vaan niin perkeleesti ;) mutta väitän, että Foreverin smithissä pystyn punnertaa melkein tuplapainot verrattaen tähän smithiin ;) … no okei, vähän nyt liioittelin, mut joka tapauksessa, vissi ero!!! Eli tänään pystypunnersin maks 40kg x6 -8 ja vastaavat kilot nousisi lähes kyllä tuplasti toisessa smithissä. En ois viittäkytäkiloo punnertanut tossa smithissä, mutta toisella smithillä olen sen tehnyt :) Tässä se taas nähdään, että jos ei puhuta vapaista painoista, voidaan unohtaa kokonaan niistä puhuminen ;)

OLKAPÄÄT-POHKEET JA HAUISTA

-viparit kp, seisten
-pystypunnerrus kp
-pystypunnerrus smithissä
-pystysoutu smithissä
-yhden käden viparit taljassa
-pystypunnerrusta laitteessa

-pohkeet – viparit- pohkeet- viparit – pohkeet – viparit – pohkeet

Posetreeniä ja t-kävelyä :)

Hyvä setti, jäätävä pumppi. T-kävelykin suttaantu tänään suhteellisen kivuttomasti :) Jei. Alkaa jo tulemaan luonnollisemmin. Eli kävellään, kävellään ja kävellään :) Pose pose pose. Joo, onhan tää ehkä snadisti itsekeskeinen harrastus. Saan nimittäin tytöltäkin jo pieniä huvittuneita huomautuksia siitä, kuinka haen helposti aina jonkin poseasennon kokovartalopeilin edessä :D Mut minkäs teet. Treenattava on. Ja kun inspiraatio iskee, se ei kysy aikaa eikä paikkaa. Tää on ollut mun motto vähän kaikessa tekemisessä läpi elämän ;)

Sitten löytyi tällainen ohjeistus salilta :D Mietin, että hmmm… kumpaan kategoriaan mä kuulun? Ehdotuksia????
Tittidii!
Ja meitsin poikatukka, cool ! On nimittäin niin sliipattu, että näytän jo ehkä hieman lipevältä ;) hahaa.

Että tällainen sunnuntai tänään. Ehkä menen Body lehden galleriaan taas ihailee kisailijoiden kuvatuksia :D On siellä kyllä kireitä tyyppejä, mutta on joukkoon mahtunut jokunen vähän eksyneempikin kaveri. Ikävä kyllä. Mutta ihan jokaiselle joka tapauksessa nostan hattua, se että ylipäätään sinne lavalle kipuaa on iso juttu. Jos nyt kunto on jäänyt vähän vajaaksi, niin ensi kerralla sitten ;) Itse olen kyllä niin sairaan pedantti ihminen, että joskus jopa ärsyttää, että en varmasti tule tyytymään mihinkään puolikuntoon. Hyvähän se tässä on uhota, katsotaan miten meikän käy, mutta jos yhtään itseäni tunnen, niin viimisen päälle vedetään jos vaan ei tule mitään vastoinkäymisiä matkan varrella. Pienet sellaiset tietysti ylitetään, mutta lähinnä nyt tarkoitin loukkaantumisia, sairastumista tms. Yep. On tää hieno laji :) I love it!!! Hei ny!