Olkapääpumppia

Jaaha, uusi viikko ja uudet kujeet :) Olen valmiina ;)

Töissä semi kiire päivä ja hei, oli oikein mukavaa :) Olen nyt kuitenkin päättänyt ottaa hieman rennommalla asenteella hommat ja olla märehtimättä tai stressaamatta suotta. Jos se nyt vain onnistuisi. Minä kun olen minä ja mähän otan aina kauheen stressin kaikesta… niin yritä nyt siinä sitten. No tänään onnistuin mielestäni hyvin. Teen työni, keskityn oleelliseen enkä vaadi itseltäni liikoja. En myöskään anna muiden vaatia multa liikoja. Mulla on myös oikeus ruokatuntiin ;) ja pieneen kahvitaukoon jos siltä tuntuu :)

Duunista suoraan salille. Kuinkas muutenkaan. Tänään eksyin taas Foreverille, oikeastaan ihan ja vain siitä syystä, että mulla oli lainassa leffa joka tuli palauttaa ja Filmtown sijaitsee siinä saman tien varrella, eli siis käytännönsyistä. No olihan se hyvä pyörähtää sielläkin, sai taas moikata vanhat naamat :) Mukavaahan se on.

TÄNÄÄN  oli vuorossaan OLKAPÄÄ JA POHJE TREENI! Taidan nyt vetää nelijakoisella tuonne syyskuulle asti, kunnes valmentajan kanssa taasen tavataan. Tiedän, että sitten tulee lisää treeniä ja kohtahan se diettikin sitten alkaa, joten edessä on rankat ajat ;) johon valmistaudun koko ajan henkisestikin. Uskon olevani valmis. Olen itse asiassa ihan helvetin tyytyväinen, etten ole hötkyillyt tämän kisaprojektin suhteen, enkä ole pyrkinyt liian nopeasti tuloksiin… joita ei kuitenkaan synny pelkästään tahdon voimalla!!!! Siinä joutuu vähän tekemään työtäkin ja jätetään tuo vähän pois tuolta välistä. Tietysti on edelleen niitä päiviä kun tuntuu, että ei hemmetti, ei tällä varustuksella minnekään kisalavoille kavuta, mutta onneksi enenevissä määrin on niitä päiviä, jolloin olen hyvinkin itsevarma siitä, että sinne mennään eikä edes huonoin tuloksin :) Kovasti teen töitä, edelleenkin, sehän on selvä. Työ ei lopu kesken ja se jatkuu ihan varmasti kisaprojektin jälkeenkin. Näin uskon. Se että miten se jatkuu ja mihin suuntaan on avoimena. Katsotaan nyt ensi kevät ensin ;)

OLKAPÄÄT JA POHKEET

-viparit sivuolle kp (seisten)
-pystypunnerrus kp
-pystysoutu talja
-yhden käden viparit taljassa
-pystypunnerrus laitteessa

-pohkeet istuen

-pystypunnerrus tangollax20 (seisten) ja pystysoutu tangolla x20 (loppupumpit ;) )

Siinäpä oli tämän iltapäivän setti. Eipä tullut kuulkaas tänään paha olo. Johtunee varmasti siitä, että tänään liikuteltiin ”hiukka pienempiä” lihaksia kuin eilen. Hyvä fiilis kuitenkin ja kovillehan se otti tälläkin kertaan. Sarjoja tuli tehtyä taasen neljä per liike ja toistot liikkuivat siellä 8-15 välimaastossa.

Hieman tuntuu jumia tuolla niskan seudulla, noin lapojen välissä :o Kun tein pystysoutua taljassa, niin jokin suorastaan napsahti niskassa :o En voi sanoa, että se ois erityisesti tehnyt kipeää, mutta ei se nyt kovin hyvältäkään tuntunut. Miä lie nikamanaksahdus olikaan. Mutta jotain kiereyttä siellä on, leuan painaminen rintaan vetää tosi veemäisesti suoraan tonne lapojen väliin. Mä en niin ala. Oon ihme jäykkis :D

Tänään en ilahdutakaan teitä millään posekuvilla, koska mulla ei yksinkertaisesti ollut aikaa jäädä salille toikkaroimaan. Koirat odotti muo kotona :/ joten kiire oli kotiinkin. Huomiselle olen suunnitellut lepopäivän, joten tsiigaillaan mitä keksin. Ainakin vois vaikka venytellä. Erittäin hyvä idea. Yep. Ollaan kuulolla. Mä alan kattoo leffaa … haha kuinka yllättävää. Tällä kertaa vuorossa on elokuva nimeltään Lento. Kerron taasen millainen oli :) Hei ny!

Vielä on kesää jäljellä ;)