Päivi kokkaa ja lenkkeilee!

Vähän tavallisuudesta poikkeava postaus tällä kertaa. En, en tosiaan ole ollut rymistelemässä rautaa tänään salilla vaan mä olen ”levännyt”. Mitä nyt imuroinut, pessyt pyykkiä yms. pikku säätöö himassa ja sit kun olo kävi jo vähän liiankin tuskaiseksi, nappasin dogit matkaan ja lähdin lenkille :) Niin on nätti sää, että sehän ois suorastaan syntistä istua himassa vaan. No alun alkuaan aattelin, että meen fillaroimaan. Okei, se ois ollutkin hyvä ajatus ja jopa vein sen niin pitkällle että pakkailin reppua sitä varten, mut sit mä kelasin, että hei, noi koirat, nehän diggais ihan kympillä jos pääsisivät tuohon kevätsäähän kirmaamaan. Ja niinhän ne tykkäs. Myös whipukka alkaa taas viihtymään ulkona näillä säillä. Pentillehän tää alkaa olemaan kohta jo liian hottia menoa :D

Pitkä lenkki vedettiin ja lämpö todellakin pääsi yllättää. Mullahan oli ihan varmuuden vuoksi pipo päässä, toppaliivi ja huppari. No okei okei, oli mulla housutkin ja kengät ;) niin ja hiki siis tuli. Joutu vähän purkaa vaatetusta. Tumput meni kassiin, toppaliivi ja huppari avattiin, mutta pipo pysy päässä. Imago kysymys :D haha. Mutta onneksi sentään laitoin arskat päähän! Silti tuntui, että häikäsi. Se on kevät nyt kuulkaas ja mulla talvirenkaat :o edeleen :p

Koiruudet nautti menosta. Alkoi jo herrasväellä meno hidastuu loppua kohden ja nyt uni maistuu kummallekin :) Päivän hyvä työ tehty, käyty lenkillä ja koirat väsytetty :) 
Ja nyt tämä ruokaosuus. Siis mähän en ole mikään kulinaristi. En viihdy patojen ja pannujen äärellä. Myönnetää. Kyllä mä hyvästä ruoasta tykkään, ei siinä mitään, mutta en koe mitään suurempaa paloa ruoanlaittoa kohtaan. Mulla on perusraaka-aineet mistä kokoan joka päivä perus mättöö, sellaista body ruokaa, kyl te tiiätte. Mä en hifistele, joten tänään, tämä oli mulle todellista hifistelyä. Mä ihan etsin reseptin netistä :D haha. Joo, eli menin ja ostin eilen seitiä kaupasta. Pakasteseitiä. No mitä mä sille teen??? En tiiä. Onneksi on netti. Sieltä sitten kaivamaan ohjetta ja löytyhän sieltä. Iskän tekemä morttelikin (isille terkut vaan :) ) sai taas käyttöä. Siinä mä rouhin suolan, valkosipulin, sipulijauheen, pizzamausteen ja sitruunapippurin tasaiseksi seokseksi. Sitten paistelin seitifileet pannulla rasvassa (rasvanroiskunta kyllä yllätti mut :o yuuuu). Toiselle puolen filettä leviteltiin mausteseos ja avot, se oli siinä. Kyytipojaksi munanuudelit ja höyrytetyt kasvikset :) nams. Jonkun mielestä tää on varmaan jotain ihan basic shittii, mut mä voin sanoa, että mulle tää hipo jo ravintolakokemusta :D Olen aika ylpeä itsestäni ;)
Valmis annos. Kaunis(ko)? No en mä sitä väitä, mutta hyvää se oli :)

Semmosta siis tänään tänne. Mukava sunnuntai, sopivan chilli meno ja tyttökin tuli taas kotiin. Ei voi siis valittaa juuri mistään tällä kertaa. Ollaan sitten tyytyväisiä :D

8 vastausta artikkeliin ”Päivi kokkaa ja lenkkeilee!”

    • Näin juuri :D Joskus mun prodepirtelötkin näyttää sellaiselta kuralta, että huonompi hermoinen voisi pahoin pelkästään nähdessään sitä tavaraa, mutta mulle se uppoo hyvin ;) jos maku on kohillaan :D

Kommentointi on suljettu.