Perjantai :) jau!

Tiedossa iltavuoro. Tänään on rauhallinen päivä treenien osalta. Huomenna sitten taas ihan täysii eteenpäin. Aloitan aamun näiltä näkymin jo tutuksi tulleella mummojumpalla, eli siis basic crossing tunti aamu 9.45 (tämä käy lämmittelystä!) ja sen jälkeen sitten tietty punttia. Pitäisi varmaan pikkuhiljaa suunnitella tapaamista PT:n kanssa. No mä katson tän syksyn vielä tässä ”omin voimin” ja sitten. Hmmm… pitäisi varmaan myös alkaa miettimään, mitkä ovat tavoitteeni. Onko tämä pelkästään omaksi iloksi harrastelua (jota se tietysti olisi joka tapauksessa), mutta nostaakko rimaa vielä vähän korkeammalle? Niin… siinäpä dilemma. Ainakin tällä hetkellä tämä on vielä vain ihan harrastelua omaksi iloksi :) jaa niin, mistäs sitä tietää, vaikka vähän toistenkin iloksi. Eilen iltalenkillä (ja tämä oli musta aidosti hassua ja hauskaa) pikkupojat, iältään varmaan jotain ehkä 10-13 vee. vihelsivät kuuluvasti mun perään :D Olin siis koiralenkillä. Pikkasen pisti hymyilyttämään. Mistäs sitä tietää vaikka ilahduttaisin vähän aikuisempaakin ihmisryhmää, nuoret ja lapset ovat vain niin sponttaaneita. Onhan se myönnettävä, että kyllähän sitä omakin silmä lepää kauniissa ihmisessä, joka on pitänyt itsestään huolta :)Niin, onhan se toisien huomioonottamista sekin, että pitää itsestään huolta niin fyysisesti kuin henkisestikin. Itselläni on niin kallis aarre, oma tyttö, hänenkin vuokseen haluan olla äiti, joka on hyvässä kunnossa ja täten näytän esimerkkiä hänelle :) Tämä on tärkeä juttu mulle!

Ois aika ihanaa saada joku ”treenikamu” salille. Mulla ei nyt tässä lähipiirissä ole ketään, joka olisi yhtä innokas asian suhteen kuin minä. No naisia nyt vähemmän muutenkaan näkee punttipuolella tosissaan treenaamassa … tai mikä nyt on tosissaan, siis kaikkihan siellä on omalla asiallaan tosissaan, mutta tiedätte varmaan mitä tarkoitin. Omalla jäähymurusellakin salitreeni on ainakin vielä sellaista vähemmän vakavaa touhua, eli peruskunnon nostattamista. Se että saisin hänet viihtymään pari tuntia kanssani salilla, kuulostaa aika absurdilta. Ja tällä hetkellä kun muutenkaan emme ole niin tiiviisti tekemisissä… niin… Yksin se on mentävä :DDDD Onneksi olen löytänyt tämän kanavan ”tavata” muitakin kaltaisiani. Aivan uskomatonta tsemppiä saan teidän blogeista, kiitos siitä!

No mitäs tässä nyt enempää paskaa jauhamaan. Pakko keksiä jotain kivaa. Nukuin melkein kymmeneen :O siis OMG :DDDD Aamupala meneillään:

-EHRMAN RAHKA
-RASVATON MANSIKKAJOGURTTI
-MANSIKOITA
-> SAUVASEKOITIN -> JUO :) NAM!
-KAHVIA (ilman maitoa!!!! se on loppu, siis kääääk! mutta menettelee)

Ihqun ihanaa kesäperjantaita kaikille. Perästä kuuluu!