Perjantai perjantai perjantai!

Uuuuu jeah! Se on taas perjantai. Vähän siistii. Fiilis on loistava. Töissäkin olin yhtä hymyä… hassua :) Tällaistahan tää vois olla mun puolesta vaikka aina.

Tänään aijon viettää niin rennon perjantain kuin vain voin. Olen lähdössä elokuviin. Jeeee jee! Eli siis EN ole lähdössä bilettää, en todellakaan. Huoh. Olen niin korviani myöden täynnä alkoa, että nou tänks sitä mulle ei kiinnosta! En siis ole korviani myöden täynnä sitä sen vuoksi, että olisin itse nauttinut sitä niin paljon :DDDDD ehei, ei todellakaan, mä nautin harvoin. Mut joo, lähipiirissä kun ei osata ottaa…niin vituttaa ihan sikana. Mut eipä se ole mun ongelma…

Jeps,mut siis tänään kiva ilta tiedossa. Nautin siitä. Huomenna menen kuntosalille, olen näin päättänyt. Mielestäni olen nyt ihan tarpeeksi terve :) jee jee jee. Joten huomenna kuntosalia pitkän kaavan mukaan, ihanaa ja sitten voisin vaikka käyttää mun infrapunasaunaetuuttani. Ai että.

Nyt mie meen. Nauttikaahan muutkin ihanasta syksyisestä perjantaista… ja lauantaista… ja sunnuntaista :)