Perjantai pössis :)

Ihan parasta perjantaita pitkästä aikaa :) Ollut kyllä huippu hyvä päivä. Mulla ei ole tällä kertaa mitään valittamista. Hei yeppee, ei mitään valittamista ;) haha.

Se oli viuhahdus, perjantaisen kuntosalin hämärässä :)

Tänään mä siis aloitin duunit uudessa paikassa. Päivästä jäi mielettömän hyvä fiilis. Toivottavasti näin myös jatkuu. Tottahan sekin on, ettei aina voi olla hauskaa ja aina kaikki ei mene niinkuin elokuvissa. Pieniä vastoinkäymisiä tulee ja niistä on tietysti selvittävä. En mä nyt niin naiivi ole näiden monien työvuosien jälkeen, että kuvittelisin sellaisia työpaikkoja olevan, missä ei ole mitään ongelmia koskaan :D Mutta tiedän, että on olemassa työpaikkoja, joissa on inhimilliset oltavat ;) Ja hei voitteko kuvitella, tämän paikan toiminnanjohtaja tuli tapaamaan muo aamupäivästä, tsekkasi et kaikki on ok ja juteltiin. Katsottiin tulevia työvuoroja. Ja vielä töiden jälkeenkin hän soitti mulle ja kysyi että miten päivä meni jne. :o Siis whaaaat, joku on kiinnostunut alaisistaan / työkavereistaan ;)

Duunin jälkeen kotiin kiireen vilkkaan viemään dogeja, laittamaan emännälle ruokaa ja sitten neiti kuviskerhoon ja meikäläinen salille. Oho, alkaa vaikuttamaan normi elämältä jälleen :) hahaa.

Salilla muo odotti TARKAREISITREENI. Myös VATSAT tuli jumpattua, sekä POHKEET! Hyvä treeni ja huippu fiilis. Kyllä taas ähistelin menemään oikein huolella. Vielä ei ole dieetti verottanut voimia ainakaan :) Hyvä niin.

– takareidet maaten
– takareidet istuen
– sjmv 
– jalkojennosto smith
– balettikyykky

– vatsat vastuksella
– jalkojen lähennys ja loitonnus penkin päällä
– staattisia pitoja puolipallon päällä

-pohkeet hackissa 

Treenin jälkeen tietysti saunomaan. Ah. Ja kotiin :) Ruokaa nam nam. Kahvia ja kynttilöitä. Ihan tosi jees!

Loppuillan taidankin pyhittää nyt sitten itselleni tyypilliseen ja totuttuun tapaan nauttimalla vaan olemisesta omalla sohvalla. Vähän yritti kaveri houkutella kylään, mutta en mä jaksa enää tänään.

Nesteytyksestä on hyvä pitää huolta. Ja kyllä on pidettykin. Kauhia vessahätä vähän väliä :D
Lökäpökät. Alkaa tosiaan jo treenitrikoot löystyy ja topit kans :) Kyllä jotain tapahtuu :) Syytä olisikin! Kuuliaisena olen noudattanut annettuja ohjeita enkä ole lipsunut!

Nyt mä toivottelen teille kaikille mukavaa viikonvaihdetta. Nauttikaa. Kohtahan se alkaa joulukuukin. Voi hyvänen aika sentään, aika rientää :o huhhuh. Huomenna mulla taitaa olla lepopäivä… muistaakseni, mutta tää mun hatarapää voi muisaa myös omiaan. Joka tapauksessa, ollaan kuulolla :) HEI NY!