Perjantai punttia!

Jaaha, se ois sitten taas yksi dieettiviikko voiton puolella. Päivät hupenee, kisat lähenee :) Huomenna onkin bikinien sovitusta. Saan miun ihqun tiimikaverin mukaan tsekkaamaan ja sanomaan oman mielipiteensä :) Ja ehkäpä häntäkin vähän kuumottelee päästä hiplaamaan biksukankaita. Dieetti on hänelläkin kohta alkamaisillaan. Syksyn kisalavat kutsuvat :) Wuhuuuuu! Iltapäivä onkin meillä sitten hyvin pitkälti jaadijaadijaadijaata… eli siis jauhamma enemmän tai vähemmän asiaa jälleen kerran :D

Mutta tähän päivään. Duunissa aamuvuoro. Eilen olin iltavuorossa ja mulla oli lepopäivä. Mä kyl ihan oikeesti diggaan työstäni ja duunikamuista. Meillä on ollut tällä viikolla tosi lepposaa ja hauskaa uuden työkamun kanssa :D Ei olla kumpikaan enää mitään junnuja, vanhoja staroja tällä alalla. Voisin väittää, että meillä synkkaa aikasta kivasti :)

Duunista kiireen vilkkaan kotiin laittaa pikku emännälle sapuskaa ja itelle myös evästä valmiiksi, jotta treenien jälkeen saa heti täytettyä kroppaan polttoainetta. Kun hommat kotosalla alkoi olemaan kuosissaan, olikin jo kiirus bussiin. Lähdin saattelemaan emäntää kuvataidekouluun. Itse päädyin siitä jälleen Uimahallin salille :) se kun sattuu olemaan kivenheiton päässä siitä kuvataidekoululta.

Kuvataidekoululla oli Koiramäen näyttely. Tämäpä oli kuulkaas aika mukava ylläri meille molemmille.  Olimme sen verran ajoissa paikalla, että ehdimme hyvin ihmettelemään näitä hauskoja juttuloisia :)
Emäntä tutkailee :)
Koiramäellä on talvi :) 
Mitäs täällä sitten on?

Kun näyttely oli ihmetelty läpitte, minä lähdin kohti kuntosalia. Neiti jäi innoissaan eväspusseineen parin tunnin kuvataidesessioon. Juu, mä laitan hänelle aina pienet eväät matkaan mukaan. Tällä kertaa eväspussista löytyi muun muossa rusinoita, maapähkinöitä, banaanilastuja, pari pientä teeleipää ja muutama joulupipari :) Eväistä jäi vielä jaettavaa rakkaalle pikkusiskollekin :) On ne tytöt vaan niin <3 <3 <3 Meidän iso ”omituisenerikoinen” perhe <3

TÄNÄÄN oli sitten vuorossaan SELKÄ – TAKAOLAT – RINTA JA CORE! Vähän jänskätti taas, miten saan triplasarjat ja supersetit toteutettua JOS sali on tupaten täynnä porukkaa. Vaan onneksi siellä oli semi rauhallista. Kyllähän siitä siis ihan hyvä tuli ;) ja jälleen kerran, sopu sijaa antaa :) Näin se on. Muut huomioiden, hymyä heläytellen, kummasti saa itselleen sen tilan :)

– kulmasoutua taljassa

– viparit takaolille
– alataljasoutu
– kulmasoutu tangolla
(triplasarjasetti)

– vähän lisää kulmasoutua suorinsarjoin

– hammersoutua 1 käsi kerrallaan

– peckdeck
– pullover kp
(supersarjat)

– vähän lisää peckdeckiä suorinsarjoin

– levee ylätalja eteen
– levee ylätalja niskan taakse

– corea

Ripakinttu tässä terve :) Treenin jälkeenkin vielä hymy irtoaa :)

Suihkun kautta palarin nautiskeluun. Ja koska joskus mullakin leikkaa, tajusin yllättäen, et hittolainen, mähän saan kyydin kotiin, jos nätisti pyydän. Joten soitto pikku emännän isälle, koska tiesin, että hän on tulossa hakemaan neitiä kahdeksan maissa ja ovat kuitenkin menossa meillepäin hakemaan emännän bestistä mukaan viikonlopun viettoon. No näinhän se mukavasti sitten onnistuikin. Meillä oli oikein mukava juttutuokio kotimatkalla :) Mä olen niin iloinen, että meillä on niin hyvät ja toimivat välit hänen kanssaan. Lasten kannalta ihan ehdottoman tärkeää! Ja tietysti myös oman itsensäkin kannalta. Mä en ole ihminen, joka jaksaisi kyräillä. Musta on paljon simppelimpää kun on hyvät välit joka suuntaan :) 

Ja ripakinttu toisesta kuvakulmasta. Näitä nyt riittää. Koittakaa kestää :D

Kaupan kautta kotiin ja koirien kanssa lenkille. Koirien kanssa kävellessä alkoi jo tulemaan sellainen olo, että olen jossain ihan toisissa sfääreissä. Mä en enää koe sellaista nälkää, että alkaisi heikottaa tai mitään muutakaan. Olo menee vaan sellaiseksi hervottomaksi. Koko kroppa on vähän kuin … no tunnoton, en osaa selittää sitä tunnetta. Ja sen lisäksi mulle iski ihan jäätävä hiki päälle. Tunsin miten hiki vaan virtasi paidan sisällä, vaikka avasin takinkin ihan levälleen :o Huhhuh.

Kyllä siis aika äkäseen tuli lämmitettyä ruoat kun kotiin pääsin. Hetken sohvan nurkassa köllittyäni ruoan päälle, tuli taas äärimmäinen virtapiikki. Oli pakko tarttua imurinvarteen. Haha. Tää on aika jännää, miten ihan oikeesti kokee sen, miten ruokatankkaus laittaa taas virran virtaamaan koko mimmissä :) Nyt onkin sit taas sellainen olo, että voisi syleillä koko maailmaa ja tehdä ihan mitä vaan :D hih. Mutta jos mä nyt kuitenkin tyytyisin olemaan tässä kotisoffalla loppuillan, nautiskellen telkkaritarjonnasta (missä on tämän päivän Salkkarit????? Mä kysyn vaan???? Ei ollut Katsomossa :p ). Ehkä voisin vähän kutoa taas säärystintä. Toinen tulikin jo valmiiksi lomaviikolla :) 

Kledjut niskaan ja baanalle :)

Niin, summasummarum, takana on loistava viikko monellakin tapaa, enkä usko, että loppuviikkokaan on yhtään huonompi, päinvastoin :) Huomenna tosiaan biksuilemaan, treenaamaan ja ja ja ja ja… kaikkee :)

Ollaan kuulolla. Levätkää ja treenatkaa… tai mikä nyt ikinä tekeekään olostanne mielekkään :)

HEI NY!