Pissi nousee päähän

Eli pakko taas hehkuttaa kuinka olen niin kauhian ylpeä tuosta isosta ukostani, mun elämäni miehestä, irlanninsusikoira Pentistäni :) Tänäänkin KAHTEEN kertaan ollaan saatu ihailua osaksemme, tai ainakin Pentti on saanut siis ;) Ensiksi päivälenkin jälkeen joku duunari meidän pihalla ihaili että on siinä komea karvanaama ja kyseli rotua ym. faktaa tästä rodusta. Nyt iltalenkillä kun kiersimme pururataa, niin vastaan tuli sauvakävelijämies niin terhakkaalla askeleella mutta ohi pyyhkästessään totesi ” On sulla komea koira siinä!” Minä huikkasin perään hymy huulilla ”Kiitos!” Mä tälleen Pentin varjossa paistattelen julkisuudessa, haha. Mutta siis jos haluaa vilkastuttaa sosiaalista elämää, niin kannattanee hankkia irlanninsusikoira. Jos taas on todella antisosiaalinen ihminen, ei missään nimessä kannata hankkia irlanninsusikoiraa, vaan joku tavis rotu :D joku pikkuinen räksyttävä terrieri vaikka, hehe. No okei, voi nekin olla kivoja …

… josta taas aasinsilta mun trimmiin. Eli mun pikku tyttö westieen, joka käy hyvin hyvin säännöllisesti trimmattavana mun luona. Kauhean mukava koira, aivan liikkis, pussaan sen aina ihan puhki kun se tulee tänne. Mutta tälläkään kertaa omistajalla ei ollut iloisia uutisia kaverin terveydentilasta. Nyt hänellä on todettu kuivasilmäisyys, mikä siis tarkoittaa sitä, että tuo pieni koira parka on lopun ikäänsä riippuvainen erinäisestä määrästä silmätippoja ja pahimmassa tapauksessa niistäkään ei ole tuon taivaallista apua. Kyse on siis kyynelnesteen tuotannon häiriöstä, joissain tapauksissa kyynelnestettä ei erity juuri ollenkaan ja no, kaikkihan tietää mitä siitä seuraa. Ei hyvä. Voe voe voe, sen lisäksi että tuo pieni karvaturri on atoopikko, niin nyt sitten tämäkin. Jälleen kerran voin todeta, että tämä rotu on vaan niin syvältä kaikkine vaivoinensa että terve. Meilläkin lähes poikkeuksetta nämä kyseiset koirat edustavat sitä potilaskantaa joilla on purentavirhe ja sitä joudutaan sitten korjailee. Niin on itse asiassa tälläkin koiralla, mutta… no en jaksa esittää mitään besserwisseriä ja alkaa vaahdota vielä siitäkin omistajalle, vaikka varmaan pitäs. Ärsyttää myös se, että tiedän tuon koiran ravaavan lääkärissä yhtenään, niin ilmeisesti yksikään yleislääkäri ei ole huomauttanut tuosta purentaongelmasta omistajalle… juuri näin. No mutta, tällaista. Onneksi mun koirat on niin täydellisiä, hehe, no ei kyl ees oo, mutta ei ne sentään ole sairaaloisen sairaitakaan ja luojan kiitos, ei atoopikkoja!!!!!!

Niin ja koska nyt päästiin tähän hehkuttamisen ja valittamisen kultaiselle keskitielle ehkä, niin mainittakoot vielä sekin, että autossani on soinut jo toista päivää ihan täysillä Adele. Me like. Siinä on nainen jonka ääni saa mut kananlihalle, huoh. Mahtava. Sain tuon levyn yhdeltä ihanalta. Pitkästä aikaa muo käsitellään taas kuin kukkaa kämmenellä, toivottavasti tämä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu… :) Joo ehkä vähän turhan imelää lätinää taas joten lopetan tähän. Hyvää yötä kaikille :)